Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

H παρουσία των Εβριτών στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής

Ο Γιάννης Γκουτζελας της ΠΑΕ Σερρών δεν αγωνίστηκε στην ισοπαλία του Εθνικού Γαζώρου στην Κρύα Βρύση με τον τοπικό Απόλλωνα με 1-1. Ο Θωμάς Γκαρακλίδης αγωνίστηκε ως βασικός στη νίκη της Δόξας Δράμας με 0-1 επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων, ενώ ο Νίκος Γκαϊδατζής δεν έπαιξε στο ματς. Ο Χρήστος Μπάτζιος ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα της Καβάλας στη νίκη με 1-0 επί του Έβρου Σουφλίου, αλλά ο Παύλος Σταματόπουλος δεν είχε συμμετοχή στο παιχνίδι. Οι Θεόδωρος Καραβελίδης, Ανδρέας Μκρτσιάν και Αναστάσιος Δεσύλας έπαιξαν βασικοί στην εκτός έδρας νίκη του Νέστου Χρυσούπολης με 1-0 επί του Καμπανιακού, ενώ ο Γιώργος Λαζαρίδης μπήκε ως αλλαγή στο 64'.


Ο Άγγελος Καμπιώτης πέρασε ως αλλαγή στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης της Χαλκίδας με τον Αιολικό (1-0), στον οποίο αγωνίστηκε ως βασικός ο Φλόρενς Κέρι. Ο Δημήτρης Σιώπης αγωνίστηκε στη βασική ενδεκάδα της Σπάρτης στο 1-1 με την Ερμιονίδα.

Ο Γιασίν Αλιμπάς πέτυχε το δεύτερο γκολ του Εθνικού Πειραιώς στη νίκη με 2-0 επί του ΟΦΗ, ο Ηλίας Κυριακίδης πέρασε ως αλλαγή στο 70' στην εκτός έδρας νίκη του Ιωνικού με 0-1 επί του Αστέρα Βάρης και ο Γεράσιμος Χαϊκάλης αντικατέστησε στο 55' τον Παληαρούτα στην ήττα της Κηφισιάς με 1-0 από τον Ιάλυσο στη Ρόδο.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου