Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Nίκη για τον Έβρο Σουφλίου επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Σε φιλική αναμέτρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο <<Φώτης Κοσμάς>> της Αλεξανδρούπολης, ο Έβρος Σουφλίου κέρδισε με 1-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.



Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα μοιράζοντας το χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο Κώστας Βουρδόγλου ξεκίνησε τον αγώνα με τον Συριτούδη κάτω από τα γκολπόστ, τους Θάνο και Τσαμουρλίδη στα άκρα της άμυνας, με τους Παρασκευά και Μπαρμπαγιάννη κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Ελληνίδης και Τορομανίδης έπαιξαν στα χαφ, με τον Θεοδωράκη μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή, τους Ρομάριο και Μαμούτ στα πλάγια και τον Ερκάν μοναδικό προωθημένο.

Από την πλευρά του, ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης επέλεξε τον Μπινόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Μπάμνιο και Φραγκούλη στα άκρα και τους Λίτσιο και Λειβαδιώτη στο κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο έπαιξαν οι Ευφραιμίδης και Χιζανισβίλι, οι Αντωνιάδης και Μερτίκας στα πλάγια και οι Λίτσκας και Ζιγκερίδης στην επίθεση.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε από τους φιλοξενούμενους με το σουτ του Αντωνιάδη να καταλήγει άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Εθνικός απάντησε στις χαμένες ευκαιρίες, όταν ο Θάνος έπιασε την κεφαλιά και ο Μπινόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα αποτρέποντας την παραβίαση της εστίας του. Στο 25' ο Λίτσιος εκμεταλλεύτηκε το λάθος των ποδοσφαιριστών του Εθνικού και με σουτ στην αριστερή γωνία του Συριτούδη άνοιξε το σκορ για τον Έβρο Σουφλίου. Τρία λεπτά αργότερα, το σουτ του Μερτίκα μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Εθνικού. Στο 37' το σουτ του Μαμούτ μετά από σέντρα του Θάνου πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν σταδιακά όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές τους, προκειμένου να διαπιστώσουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Συριτούδης απέκρουσε το σουτ του Χιζανισβίλι. Τέσσερα λεπτά αργότερα το ψηλοκρεμαστό σουτ του νεοεισελθόντος Πελτέκη πέρασε λίγο άουτ. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Εθνικός έχασε δύο αξιόλογες ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα, στο 92' το σουτ του Πελτέκη απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Θυμιανίδης και στο επόμενο λεπτό ο τερματοφύλακας του Σουφλίου έκανε το ίδιο στην προβολή του προωθημένου Παρασκευά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σημίδης με βοηθούς τους Κίτσο Κ. και Τερζόπουλο.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης (67' Βογιατζής), Θάνος (88' Αμπραχαμιάν), Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τορομανίδης, Ρομάριο (46' Πελτέκης), Ελληνίδης (83' Κριεζής), Ερκάν (72' Κυριζάκης), Θεοδωράκης (46' Τσέκος), Μαμούτ (67' Καρασερίδης)

Έβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος (58' Θυμιανίδης), Μπάμνιος, Φραγκούλης, Λίτσιος (88' Πουλιλιός), Λειβαδιώτης, Μερτίκας (72' Αλεξίου), Αντωνιάδης (58' Εμρέ), Ευφραιμίδης (23' Χατζάκος), Λίτσκας (84' Κυλιτζίδης), Χιζανισβίλι, Ζιγκερίδης (87' Ζάχος)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου