Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Nίκη της Ορεστιάδας επί του Εθνικού

Σε φιλική αναμέτρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Ορεστιάδα, ο ΑΟΟ επικράτησε με 3-1 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και πήρε άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο πρώτο φιλικό των δύο ομάδων στην Αλεξανδρούπολη.


Ο προπονητής της Ορεστιάδας δεν είχε στη διάθεσή του τον διεθνή Κολομβιανό πασαδόρο Αμπουίλα, που έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του, και στη θέση του αγωνίστηκε ο Σκαρλατίδης. Από την πλευρά του, ο Σάκης Μουστακίδης δοκίμασε το Βούλγαρο Κράτσεφ και το προσεχές διάστημα αναμένεται να λυθεί το θέμα του διαγωνίου.

Ο Εθνικός κατέκτησε το πρώτο σετ με 21-25, αλλά η Ορεστιάδα ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και πήρε τα τρία επόμενα σετ με 25-20, 25-21 και 25-18. Ακολούθησε και πέμπτο σετ προπονητικού χαρακτήρα, το οποίο κέρδισε ο Εθνικός με 16-18.

Τα σετ: 3-1 (21-25, 25-20, 25-21, 25-18

ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Σκαρλατίδης, Μίλιτς, Χήρας, Ριζόπουλος, Βουκανσίνοβιτς, Γκούσταφσον/ Κωνσταντινίδης (λ) , Αντωνιάδης, Πέτρογλου, Πεντίδης, Χουσίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Κασαμπαλής, Ιλιτς, Κ. Δαλακούρας, Α. Δαλακούρας, Κιόσης, Τουριανιάνιν/ Δαρίδης (λ) , Κράτσεφ, Βλαχόπουλος, Τσέλιος, Χαραλαμπίδης.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου