Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

O Ποντιακός συμμετέχει στην Εβδομάδα Άθλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Τα Τμήματα Υποδομής του A.O. Ποντιακού footballprints ΠAOK συμμετέχουν στο πρόγραμμα <<Αθλητικές Ακαδημίες>> του ΟΠΑΠ, πρόγραμμα, το οποίο θα συμμετάσχει στην Εβδομάδα Άθλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (www.ec.europa.eu/sport/week). 



Σ' αυτό το πλαίσιο πραγματοποιείται αυτή την ώρα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Παλαγία αγώνες με μικτές ομάδες παιδιών και γονιών και συγκεκριμένα στις Κατηγορίες Μπαμπίνι και Τζούνιορ.



Την Πέμπτη στις 16:00 θα παίξουν οι κατηγορίες Τζούνιορ και Προπαιδικού.

Συγκεκριμένα, το Δελτίο Τύπου, που εξέδωσε η ομάδα, αναφέρει: <<Στα πλαίσια της συμμετοχής των Τμημάτων Υποδομής του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΑΟ footballprints ΠΑΟΚ     στο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες»  του ΟΠΑΠ Α.Ε. , πρόγραμμα το οποίο συμμετάσχει στην Εβδομάδα Άθλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (www.ec.europa.eu/sport/weekθα πραγματοποιηθεί αγώνας με μικτές ομάδες παιδιών –γονέων. Αναλυτικά την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 16.00  θα παίξουν οι κατηγορίες Μπαμπίνι και Τζούνιορ  και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 16.00  οι κατηγορίες  Προτζούνιορ  και Προπαιδικό . Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας. ). Σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε με τα παιδιά μας!>>

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου