Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Oλοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του συνεδρίου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του αθλητικού συνεδρίου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που πραγματοποιείται στο Νέο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης.


Το 1ο συνέδριο της ομάδας της Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου της ομάδας, Γρηγόρη Καραπιπέρη και ακολούθησε η παρουσίαση από τον Γενικό Γραμματέα, Γιώργο Μιχελή.



Κατόπιν, πήρε το λόγο ο Διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών, Θεοφάνης Μαλκίδης, για να ακολουθήσει το πρώτο στρογγυλό τραπέζι, όπου συμμετείχαν και τιμήθηκαν πρώην πρόεδροι, μέλη διοικητικών συμβουλίων και παλαιοί εν ζωή αθλητές του συλλόγου.

Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου ολοκληρώθηκε με τα τραγούδια των τροβαδούρων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που πρόσθεσαν μουσικό χρώμα και ευχάριστες στιγμές στην εκδήλωση.

Αύριο στις 10:00 το πρωί θα αρχίσει η δεύτερη και τελευταία ημέρα του συνεδρίου, με πρώτη θεματική ενότητα με τίτλο: <<Η συμβολή του Εθνικού στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης>> και το απόγευμα στις 17:00 θα ακολουθήσει η δεύτερη ενότητα με θέμα: <<Εθνικός-ένα σύγχρονο Αθλητικό Σωματείο>> και δύο ώρες αργότερα η τρίτη με τίτλο: <<Ο ''θεσμικός'' Εθνικός>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου