Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Εορδαϊκός 0-0

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης τον Εορδαϊκό στο Δημοτικό Στάδιο <<Φώτης Κοσμάς>> και αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.



Ο προπονητής του Εθνικού ξεκίνησε με την ίδια ενδεκάδα, που αγωνίστηκε στην εκτός έδρας νίκη στην Κρύα Βρύση. Ο Συριτούδης επιλέχθηκε κάτω από τα γκολπόστ, οι Θάνος και Τσαμουρλίδης στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, με τους Μπαρμπαγιάννη και Παρασκευά να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Τορομανίδης και Τσορμπατζίδης ήταν τα αμυντικά χαφ, οι Πελτέκης και Γωνιάδης έπαιξαν στα πλάγια και ο Τσέκος πίσω από τον προωθημένο Ερκάν. Στο 63' ο Κριεζής πήρε τη θέση του Ερκάν και ο Γωνιάδης μετατέθηκε μέχρι τη στιγμή της αντικατάστασής του στο 79ο λεπτό από τον Καραπατσιά στην κορυφή της επίθεσης των γηπεδούχων.








Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης παρουσίασε για ένα ακόμη παιχνίδι καλό αγωνιστικό πρόσωπο, με σωστή κυκλοφορία της μπάλας, ανάπτυξη από τα πλάγια, πίεση στην αντίπαλη άμυνα, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Περπερίδη.





Η πρώτη αξιόλογη στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο τρίτο λεπτό με την εκτέλεση φάουλ του Συμεωνίδη και τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 7' ο Εθνικός απείλησε την εστία των φιλοξενουμένων με το σουτ του Τσέκου, μετά από πάσα του Ερκάν, να περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Περπερίδη. Στο 24' οι γηπεδούχοι έχασαν τριπλή ευκαιρία, όταν ο τερματοφύλακας του Εορδαϊκού απέκρουσε τα διαδοχικά σουτ του Γωνιάδη και στη συνέχεια μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια και το σουτ του Ερκάν. Πέντε λεπτά αργότερα ο Εθνικός έφτασε για ακόμη μια φορά κοντά στο γκολ με το σουτ του Πελτέκη, το οποίο απέκρουσε ο Περπερίδης και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.




Δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης το σουτ του Μαυροματίδη μετά από κεφαλιά-πάσα του Γιόνδη, δε βρήκε στόχο. Στο 66' ο Τσέκος πάσαρε στον Γωνιάδη, αλλά το σουτ του τελευταίου κατέληξε άουτ. Στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης το σουτ του Τσαμουρλίδη βρήκε τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων σε ετοιμότητα.


Την Κυριακή στις 16:00 το απόγευμα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Καμπανιακό στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.




Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκράνας του συνδέσμου Ξάνθης, με βοηθούς τους Χατζημωϋσιάδη του ίδιου συνδέσμου και Μαναδάκη του συνδέσμου Καβάλας.



Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσορμπατζίδης, Πελτέκης, Τορομανίδης, Ερκάν (63' Κριεζής), Τσέκος, Γωνιάδης (79' Καραπατσιάς)



Εορδαϊκός: Πασχαλίδης, Συμεωνίδης, Σαββίδης, Λιάμης, Αμαραντίδης, Σερσέμης (69' Χαραλαμπίδης Μ.), Μπίκος, Γιόνδης, Ιωαννίδης (84' Χαραλαμπίδης Θ.), Μαυροματίδης (57' Κουλίδης)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου