Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Έβρος Σουφλίου-ΑΠΕ Λαγκαδά 0-0

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας του Έβρου Σουφλίου με την ΑΠΕ Λαγκαδά, ο οποίος διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Ορεστιάδας, στο πλαίσιο της εμβόλιμης τέταρτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.




Οι ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Χρυσοστομίδη δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενουμένων και να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Λίγες ήταν οι αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με αποτέλεσμα το 0-0 να σφραγίσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης ο Λαβίδας αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του στο σουτ του Ζυγκερίδη και πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της ομάδας του Λαγκαδά να απειλήσει την εστία του Έβρου Σουφλίου, αλλά ο Κράββαρης νικήθηκε δύο φορές από τον Θυμιανίδη.

Tην Κυριακή στις 16:00 το απόγευμα ο Έβρος Σουφλίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης, στον οποίο αγωνίζονται οι Θεόδωρος Καραβελίδης, Αντρέας Μκρτσιάν, Γιώργος Λαζαρίδης και Αναστάσιος Δεσύλλας.

Διαιτητής του σημερινού αγώνα ήταν ο Κακουλίδης με βοηθούς τους Δημητριάδη και Σαμουρκασίδη του συνδέσμου Θράκης.

Έβρος Σουφλίου: Θυμιανίδης, Μπάμνιος, Φραγκούλης, Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Χιζανασβίλι (65' Χ. Λουϊζίδης), Δραγανίδης, Μερτίκας, Εμρέ, Ζυγκερίδης, Λίτσκας (56' Πιτσόκος)

ΑΠΕ Λαγκαδά: Καλογεράκης, Σακκαλής (32' Καπετανόπουλος), Βασαϊτης, Λαβίδας, Λεμονής, Αθανασίου, Τσερκέζης, Πολίτης, Κωνσταντινίδης (46' Κράββαρης), Παναγιωτούδης, Ξανθόπουλος

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου