Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Δόξα Ελληνοχωρίου-Ένωση Κυανής Ασβεστάδων 0-1

Το γκολ του Φώτη Δεδελούδη στο 47ο λεπτό έκρινε το νικητή της αναμέτρησης της Δόξας Ελληνοχωρίου με την Ένωση Κυανής Ασβεστάδων. Η Ένωση σημείωσε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την πλευρά της, η ομάδα του Ελληνοχωρίου δεν έχει μέχρι τώρα συγκομιδή βαθμών σε δύο αγώνες (τη δεύτερη αγωνιστική είχε ρεπό).


Το νικητήριο γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Φώτης Δεδελούδης στο 47' με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δημήτρη Γκαϊδατζή. Η Ένωση έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος τρεις φορές με ισάριθμα δοκάρια σε σουτ των Παυλίδη και Κουρτελάκη και σε κεφαλιά του Στεφόπουλου. Οι γηπεδούχοι απείλησαν δύο φορές με τον Δραγούμη την εστία του Ευαγγελίδη, αλλά στην πρώτη περίπτωση ο γκολκίπερ της Ένωσης βρέθηκε σε ετοιμότητα και στη δεύτερη το σουτ του επιθετικού του Ελληνοχωρίου κατέληξε άουτ.



Την επόμενη αγωνιστική η Δόξα Ελληνοχωρίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ο.Φ.Ι. Ισαακίου (24/10, 16:00), ενώ η Ένωση Κυανής Ασβεστάδων θα φιλοξενήσει τον Ορφέα Σοφικού (24/10, 16:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δαλαμπούρας με βοηθούς τη Χρηστίδου και τον Τουντζιαράκη.

Δόξα Ελληνοχωρίου: Μουλάς, Καραδημητρίου Π., Αντωνακούδης, Πατίδης, Παπατσακμάκης, Κεκές Π., Παπαζήκας, Καρέτσος (Πανωργούδης), Παπαμιχαήλ (Μποζατζίδης), Γκουτζιμίσης (Γκαρέλης), Δραγούμης

Ένωση Κυανής Ασβεστάδων: Ευαγγελίδης, Δεδελούδης Φ. Μυλωνάς, Χαβουζούδης Ν. (55' Παπαιωάννου), Μιχούδης, Γκαϊδατζής Α., Παυλίδης, Μπουτζίκας (75' Χατζόπουλος), Κουρτελάκης (82' Μπουρολίτης), Γκαϊδατζής Δ., Στεφόπουλος

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου