Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Πυρσός Σιδηρούς-Α.Ο. Κορνοφωλιάς 0-4

Ο Α.Ο. Κορνοφωλιάς επικράτησε εκτός έδρας με 0-4 του Πυρσού Σιδηρούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


Η ομάδα της Κορνοφωλιάς άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Κιτιούδη, με τους γηπεδούχους να μένουν σ' αυτή τη φάση με δέκα ποδοσφαιριστές. Ο Σεϊτανίδης με εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενουμένων, ο Κιτιούδης με πέναλτι σε ανατροπή του Κωστόπουλου ανέβασε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα το δείκτη του σκορ στο 0-3. Το τελικό 0-4 έγραψε ο Κωστόπουλος, που εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και τη σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαγεωργίου με βοηθούς τους Ουζουνίδη και Βουρδούκη.



Την επόμενη αγωνιστική ο Πυρσός Σιδηρούς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λυκόφη (11/10, 16:00), ενώ ο Α.Ο. Κορνοφωλιάς φιλοξενεί τον Α.Ο. Τυχερού (10/10, 16:00).



Πυρσός Σιδηρούς: Χασάνογλου, Οσμάν Τσαούς, Σερήφ Δαμάδογλου, Σερήφ, Αμπατζή Κερήμ, Ισταμπούλ, Σαρτάρ (Σερήφ), Κεχαγιά (Καβάζ), Σερήφ (Μπουλμπούλ), Καραδαη Αμέτ, Κεχαγιά

ΑΟ Κορνοφωλιάς: Τσιαμπάζης, Μπαδιανούδης Χ., Ντουμανίδης, Ούντου, Ιωνάς (75' Τσιαμήτας), Σεϊτανίδης, Κωστόπουλος, Μπαλάτσιος, Κιτιούδης, Μπαδιανούδης Μ., Μακρής (60' Δανιηλάκης)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου