Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Α.Ο. Αρίστεινου-Νίκη Απαλού 0-4

Η Νίκη Απαλού επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 του Α.Ο. Αρίστεινου και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Από την πλευρά της η ομάδα του Μιχάλη Ουζούνογλου δεν έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα βαθμό.



Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 55' με τον Σιβούδη, πέντε λεπτά αργότερα ο Κρομμύδας με ανάποδο ψαλίδι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, στο 67' ο Τσολακάκης με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3 και στο 75' ο Ιγνατιάδης διαμόρφωσε το τελικό 0-4.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σουμάκας με βοηθούς τους Πέγιο και Στρατούδη.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο. Αρίστεινου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κ-20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (17/10, 16:00), ενώ η Νίκη Απαλού υποδέχεται τον Ατρόμητο Άβαντα (17/10, 16:00).

AO Aρίστεινου: Μακρής, Κούπας, Σαριανίδης, Καϊσας, Γκόγκος, Κουρτίδης, Γκαβουγιώργος, Μητριτζίκος, Βενετίδης, Τοπούζης, Χαρισίου. Ως αλλαγή μπήκε ο Ντεφίδης.

Νίκη Απαλού: Άρμεν, Σπανός (60' Τσαρουχίδης), Ντελής, Ευστρατιάδης, Χανός (65' Χοτζα), Τσακπινίδης, Κρομμύδας (60' Κεσσάτης Θ.), Ιγνατιάδης, Τσολακάκης, Κεσσάτης Δ., Σιβούδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου