Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Δόξα Στέρνας-Ακρίτας Ορμενίου 1-1

Ισόπαλος με 1-1 έληξε ο αγώνας της Δόξας Στέρνας με τον Ακρίτα Ορμενίου στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου. Η ομάδα της Στέρνας δεν έχει μέχρι τώρα βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο Ακρίτας Ορμενίου έφτασε τους τέσσερις βαθμούς.



Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό με τον Βασιλειάδη Δ. μετά από εκτέλεση φάουλ του Κιολέ, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 80' με κεφαλιά του Μελίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κακή τοποθέτηση των αμυντικών του Ορμενίου.

Την επόμενη αγωνιστική η Δόξα Στέρνας φιλοξενεί τον Ακρίτα Νέας Βύσσας (18/10, 16:00) και ο Ακρίτας Ορμενίου υποδέχεται τη Δόξα Δόξας (18/10, 16:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δαλαμπούρας με βοηθούς τους Τσίκα και Χαραλαμπίδη.

Δόξα Στέρνας: Τσιφτσίδης, Βούλγαρης, Σιμιτσάκης (70' Χατζηχαραλάμπου), Τσομπανίδης, Μαντάρας, Παπαδόπουλος, Μαύρος (46' Καλαμπάκας), Ντινούδης, Μητούσης, Μελίδης, Γυλός (55' Αθανασιάδης)

Ακρίτας Ορμενίου: Βασιλειάδης Β., Θεοχαρίδης, Δημητριάδης, Μπαχτσεβανίδης, Παπιντσούδης, Μαραγγούδης, Βασιλειάδης Δ., Κιολές, Σωτηριάδης Σ., Θεοδοσίου, Καραστογιάννης. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Σωτηριάδης Γ., Τζιρούδης και Παπαδόπουλος.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου