Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΕ Νίψας-Α.Ο. Μάκρης 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της ΠΑΕ Νίψας με τον Α.Ο. Μάκρης, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου και παρέμειναν αήττητες στο φετινό πρωτάθλημα.



Οι γηπεδούχοι έφτασαν πρώτοι κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος με τον Μιχαηλίδη, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Βενετόπουλου. Η ομάδα της Μάκρης κατάφερε να προηγηθεί στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αθανασιάδη, ο οποίος σημείωσε το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 70' η ΠΑΕ Νίψας έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, καθώς ο Χαράλαμπος Βενετόπουλος, που ήταν εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα, απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Τσαουσίδη. Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Παρασκευά. Οι γηπεδούχοι ενέτειναν την πίεση στην άμυνα της ομάδας του Γιώργου Αυγερίδη, προκειμένου να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 80' με τον Καλαϊτζίδη. Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Νίψα έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ και στην κατάκτηση των τριών βαθμών, αλλά η προσπάθεια του Γιάννη Μαρμαρίδη κατέληξε και αυτή στο δοκάρι. Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος σφραγίζοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, που έφτασαν αμφότερες τους επτά βαθμούς σε τρεις αγώνες.



Την επόμενη αγωνιστική η ΠΑΕ Νίψας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΝ Χιλής (24/10, 16:00), ενώ ο Α.Ο. Μάκρης θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ Έβρου (25/10, 11:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σημίδης με βοηθούς τους Πέγιο και Γιαννόπουλο.

ΠΑΕ Νίψας: Boλτέζος, Κοτζαμανίδης, Τσαουσίδης, Ράλλης, Μπατμανίδης, Καλαϊτζίδης, Μαρμαρίδης, Παπαχρήστου, Κωνσταντινίδης, Πεχλιβανίδης Θ., Μιχαηλίδης

ΑΟ Μάκρης: Bενετόπουλος, Τουπλικιώτης, Αποστόλου, Ζαχάκης (80' λ.τρ. Ευαγγέλου), Μαυρανούδης, Παρασκευάς, Χαραλαμπίδης (80' Καζάκος), Ανδρεόπουλος, Γκουλιάμας (55' Ντάμαλης), Αθανασιάδης, Ματσουκατίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου