Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Α.Ο. Τυχερού-Ορφέας Σοφικού 1-3

Ο Ορφέας Σοφικού επικράτησε εκτός έδρας με 1-3 του Αθλητικού Ομίλου Τυχερού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


Η ομάδα του Σοφικού προηγήθηκε στο σκορ με τον Βασιλόπουλο, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν προσωρινά με τον Δεμιράκο. Στο 63ο λεπτό της συνάντησης ο Μπαμπαγεωργόπουλος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και στο 82' ο Τριανταφυλλάκης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο. Τυχερού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κορνοφωλιά (10/10, 16:00), ενώ ο Ορφέας Σοφικού θα φιλοξενήσει την Ασπίδα Βρυσούλας (11/10, 16:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κτιστόπουλος με βοηθούς τους Σουμάκα και Τρυπη.

Α.Ο. Τυχερού: Μόκαλης Γ., Δαλάτσης, Ζαπάρτας, Δαούτης, Παναγιωτίδης, Μόκαλης Δ., Καζάκης, Α. Παπαλιάς, Τσελέπης, Δεμιράκος, Μαλκούκης. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Κ. Παπάλιας, Κεσάτης.

Ορφέας Σοφικού: Μπρούτσος, Τριανταφυλλάκης, Ελευθεριάδης, Τσόγκας, Λευκελης, Τουφάκης, Βλαχόπουλος, Βαρταλάμης, Βασιλόπουλος, Παπαδημητρίου, Καρασμανάκης. Ως αλλαγές μπήκαν οι Τσαφάκης, Μπαμπαγεωργόπουλος, Καραφυλλίδης.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου