Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Στην Κ-15 του ΠΑΟΚ ο Στέφανος Βαρσαμίδης

Την απόκτηση επτά νεαρών ποδοσφαιριστών μεταξύ των οποίων και του Στέφανου Βαρσαμίδη από τον Αθλητικό Όμιλο Καππαδοκών ανακοίνωσε η Κ-15 του ΠΑΟΚ.


Ο Βαρσαμίδης, που αγωνίζεται τόσο ως επιθετικός μέσος όσο και ως δεξί εξτρέμ, ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, όπως και άλλα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης από τον Πανσερραϊκό, ο Δημήτρης Καλφούντζος από τη Λάρισα και ο Αχμέτ Σαμέτ από την Ακαδημία Fair Play της Κομοτηνής.

Η Κ-15 του ΠΑΟΚ προετοιμάζεται εν όψει της έναρξης του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος της Superleague, με την ημερομηνία να παραμένει προς το παρόν άγνωστη.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: <<Με επτά προσθήκες στο roster της, με επτά νέους πολλά υποσχόμενους νεαρούς ποδοσφαιριστές, η Κ15 του ΠΑΟΚ προετοιμάζεται ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League – παραμένει άγνωστη η ημερομηνία εκκίνησης.
Αποκτήθηκε ένας τερματοφύλακας, τέσσερις αμυντικοί και δύο μέσοι. Την τριάδα των τερματοφυλάκων της Κ15 του ΠΑΟΚ συμπληρώνει ο Ηλίας Καζουλίδης που ήρθε από τον ΠΑΟΝΕ, από τον Φοίνικα Πολίχνης προέρχεται ο κεντρικός αμυντικός Νίκος Σαπρανίδης και από τους Κανονιέρηδες ο επίσης κεντρικός αμυντικός Χρήστος Μαχαιρίδης.
Τα στόπερ συμπληρώνουν δύο ακόμα σημαντικές μεταγραφές. Ο Δημήτρης Καλφούντζος – μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος – έρχεται από τη Λάρισα και τη Νίκη Μιχαήλ και ο Ahmet Samet από την ακαδημία Fair Play Κομοτηνής.
Επίσης, μεταγραφή από τον Πανσερραϊκό αποτελεί ο αμυντικός και επιθετικός μέσος Δημήτρης Θεοδωρίδης, ενώ ο Στέφανος Βαρσαμίδης – τόσο επιθετικός μέσος, όσο και δεξί εξτρέμ – προέρχεται από τον ΑΟ Καππαδοκίας στην Αλεξανδρούπολη.
Να σημειωθεί ότι ο Θεοδωρίδης, ο Καλφούντζος, ο Βαρσαμίδης και ο Samet ζουν στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ"

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου