Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου-Ορέστης Ορεστιάδας 2-0

Η Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου επικράτησε με 2-0 του Ορέστη Ορεστιάδας και σημείωσε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες. Από την πλευρά της η ομάδα του Γιώργου Αραμπατζή δεν έχει  μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή.



Ο Ορέστης Ορεστιάδας έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος, καθώς με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου είχε δοκάρι με τον Μεμούρη. H oμάδα του Μιχάλη Φλώρου κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 30' με τον Καβατζικιώτη, ο οποίος έφτασε τα τρία τέρματα σε δύο αγώνες, μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στην πρεμιέρα στους Μεταξάδες. Μετά το γκολ των γηπεδούχων, η ομάδα της Ορεστιάδας έχασε αξιόλογες ευκαιρίες με τους Ελευθεριάδη και Βουδούρη, προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Ένωση αξιοποίησε την αποτελεσματικότητά της στην επίθεση και κατόρθωσε να διπλασίασε τα τέρματά της με τον Γιάννη Καπανίκα στο 50ο λεπτό, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 46' στη θέση του Κουτσούκη. Στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα η ομάδα της Άνθειας κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, παρά την προσπάθεια των φιλοξενουμένων να μειώσουν το σκορ, και να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Την επόμενη αγωνιστική η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΠΑΕ Ριζίων (18/10, 16:00), ενώ ο Ορέστης Ορεστιάδας υποδέχεται τον Ποντιακό (18/10, 16:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σουβαρας με βοηθούς τους Καραϊσκο και Γεωργακούδη.

Ένωση Άνθειας Αρίστεινου: Μπαμπλής, Δουμπουλάκης, Δίγκας, Απότας, Τσαπάνης, Πατσιώρας (65' Πετρίδης), Δορουγιδένης, Κουτσούκης (46' Καπανίκας), Μαλτέζος, Νταλαπέρας (78' Κωνσταντάκης), Καβατζικιώτης

Ορέστης Ορεστιάδας: Γαβριήλ, Σαραγλίδης, Κατσαμάγκας, Οικονόμου, Γιόντης, Μεμούρης, Δοϊτσίδης (56' Παρασκευάς), Βουδούρης, Ελευθεριάδης, Νικολαϊδης (65' Μπακιρτζής), Παπαγιαννίδης (72' Μπαλλάκης)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου