Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Α.Ο. Μάκρης-Α.Ο. Μοναστηρακίου 2-1

Ο Α.Ο. Μάκρης επικράτησε εντός έδρας με 2-1 του Α.Ο. Μοναστηρακίου και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες. Από την πλευρά της η ομάδα του Μοναστηρακίου δεν έχει μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή.


Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ματσουκατίδη στο 25ο λεπτό και στο 35ο λεπτό της συνάντησης ο Γκουλιάμας με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 70' ο Γεωργούλας μείωσε σε 2-1 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο. Μάκρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΠΑΕ Νίψας (17/10, 16:00), ενώ ο Α.Ο. Μοναστηρακίου υποδέχεται την Α.Ε.Ν. Χιλής (18/10, 16:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιβούδης με βοηθούς τους Τουντζιαράκη και Γιαννόπουλο.

Α.Ο. Μάκρης: Πολυζωϊδης, Ματσουκατίδης (70' Χαραλαμπίδης), Χατζηπαύλου, Τουπλικιώτης, Μαυρανούδης, Ανδρεόπουλος, Πανανής (20' λ. τρ. Ντάμαλης), Σκούμπας, Γκουλιάμας, Αθανασιάδης, Γκασίδης (80' Καζάκος)

Α.Ο. Μοναστηρακίου: Τσακιρίδης, Γενηκομσάκης, Αλτάκης, Τσαμπατζόγλου, Καμμενίδης, Μπαγλαρίδης, Μαυριδάκης (70' Βοεράκος), Μιχαηλίδης, Γιαννακούδης (57' Κουρτίδης), Γεωργούλας, Κακογλέπης (61' Ιωάννου)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου