Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Α.Ε.Ν. Χιλής-Κ-20 Εθνικού Αλεξανδρούπολης 5-0

Η Α.Ε.Ν. Χιλής επικράτησε με 5-0 της Κ-20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και έφτασε τις δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Από την πλευράς τους οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Εθνικού, που συλλέγουν εμπειρίες και αγωνιστικές παραστάσεις στην πρώτη τους συμμετοχή στο πρωτάθλημα, δεν έχουν μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή.



Η ομάδα του Βασίλη Ντέρου, αξιοποιώντας την εμπειρία των ποδοσφαιριστών της, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 9ο λεπτό με πλασέ του Χατζάκη. Στο 16' το σουτ του Βλασακίδη πέρασε άουτ και με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου το σουτ του Παυλίδη κατέληξε στο δοκάρι. Στο 24ο λεπτό το σουτ του Καρακασίδη δεν ανησύχησε τον Αϊνδέλη. Στο 35ο λεπτό η ομάδα της Χιλής διπλασίασε τα τέρματά της με κεφαλιά του προωθημένου Πασχαλίδη. Στο 42' ο Νότης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου το πλασέ του Λιαρούδη κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.



Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με διπλή αλλαγή για την Κ-20 του Εθνικού, με τον Λαμπίδη να αντικαθιστά τον Χαραλαμπάκη κάτω από τα γκολπόστ και τον Φωτιάδη να παίρνει τη θέση του Φραγκιαδάκη δημιουργώντας μάλιστα αρκετούς κινδύνους με την κινητικότητά του στην άμυνα της Χιλής. Η πρώτη καλή στιγμή της επανάληψης σημειώθηκε με το πλασέ του Χατζάκη και τον Λαμπίδη να μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 52' το πλασέ του Χαρχαλίδη πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Βλασακίδη κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ του Εθνικού. Στο 56' το πλασέ του Νότη απέκρουσε ο Λαμπίδης με τη μπάλα να βρίσκει στη ρίζα του δοκαριού και να καταλήγει κόρνερ. Στο 58' το σουτ του Νότη χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλας ο Βλασακίδης με πλασέ έγραψε το 4-0. Στο επόμενο λεπτό ο Λαμπίδης απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Παυλίδη. Στο 67' ο Παυλίδης με κεφαλιά, μετά από συνδυασμό του Βλασακίδη με τον Χατζάκη διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Φωτιάδη κατέληξε άουτ. Στο 76' ο Λαμπίδης μπλόκαρε τη μπάλα σε σουτ του Κεσοβ. Στο επόμενο λεπτό ο τερματοφύλακας της Χιλής απέκρουσε το σουτ του Φωτιάδη, ενώ το ίδιο συνέβη και στο σουτ του επιθετικού του Εθνικού στο 80'. Στο 81ο λεπτό το ψηλοκρεμαστό σουτ του Παυλίδη μπλόκαρε ο Λαμπίδης, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Βλασακίδη. Στο 87' ο Αϊνδέλης απέκρουσε το σουτ του Καρακασίδη και στο επόμενο λεπτό έπραξε το ίδιο στην προσπάθεια του Φωτιάδη. Στο 89' ο Λαμπίδης μπλόκαρε την κεφαλιά του νεοεισελθόντος Κατσαντώνη. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τρεις χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων και συγκεκριμένα με τα τετ-α-τετ του Δαστερίδη (90' και 91') και το σουτ του Φωτιάδη (93'), που βρήκαν τον Αϊνδελη σε ετοιμότητα.



Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε.Ν. Χιλής αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Α.Ο. Μοναστηρακίου (18/10, 16:00), ενώ η Κ-20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον Α.Ο. Αρίστεινου (17/10, 17:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ουζουνίδης με βοηθούς τους Αποστολίδη και Τρύπη.

Α.Ε.Ν. Χιλής: Αϊνδελης, Λιαρούδης, Κεσοβ, Καλογήρου (70' Κατσαντώνης), Παυλίδης, Πασχαλίδης, Χαρχαλίδης, Φραγκούλης, Βλασακίδης, Χατζάκης (70' Κουφάκης), Νότης (66' Τσώνης)

Κ-20 Εθνικού Αλεξανδρούπολης: Χαραλαμπάκης (46' Λαμπίδης), Κουϊνέλης, Μπαξεβάνης, Σαρηγιαννίδης, Λαμπούδης, Τζουμάκας, Φραγκιαδάκης (46' Φωτιάδης), Μπουρντίν, Τζιαμπαζάκης (57' Μουχίδης), Καρακασίδης, Δαστερίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου