Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ομόνοια Λυκόφης-Πυρσός Σιδηρούς 3-1

Η Ομόνοια Λυκόφης επικράτησε εντός έδρας με 3-1 του Πυρσού Σιδηρούς και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα απέσπασε ισοπαλία στη Δαδιά. Από την πλευρά της η ομάδα του Πυρσού δεν έχει μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή.



Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20' με τον Μούτλια και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Πιρπιρή με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μούτλιας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 47' ο Καραδαή Σεδάτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.



Την επόμενη αγωνιστική η Ομόνοια Λυκόφης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Α.Ο. Τυχερού (17/10, 16:00), ενώ ο Πυρσός Σιδηρούς υποδέχεται τον Ακρίτα Δαδιάς (18/10, 11:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δερμετζόγλου με βοηθούς τους Πέγιο και Κωνσταντάκη.

Ομόνοια Λυκόφης: Μπουρουλίτης, Παπαναστασίου, Γραμμένος, Καραμπάτσας, Τραγιανός, Γκουδούλας, Μούτλιας (60' Μητσιάρης), Κουρούδης, Μύρος (55' Μπακιρτζής), Λειβαδίτης, Πιρπιρής (78' Μπέντης)

Πυρσός Σιδηρούς: Χασάνογλου (46' Μπουλμπούλ), Οσμάν Τσαούς, Άκαλη, Σερήφ, Καφάς, Σερήφ Δαμάδογλου, Σερήφ, Κεχαγιά (78' Καφετζή), Σαρτάρ, Καραδαη Αμέτ, Τσαούς (50' Κεχαγιά)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου