Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Η παρουσία των Εβριτών στην 3η αγωνιστική της Γ' Εθνικής

Μετά την ολοκλήρωση της τρίτης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής, τα <<Γήπεδα του Έβρου>> σας παρουσιάζουν τις συμμετοχές και τις επιδόσεις των Εβριτών που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.



Ο Γιάννης Γκουτζελας δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας ισοπαλία της FC Serres με τον Εορδαϊκό (1-1), όπως επίσης και ο Νίκος Γκαϊδατζής και ο Θωμάς Γκαρακλίδης στην εκτός έδρας νίκη της Δόξα Δράμας επί της ΑΠΕ Λαγκαδά με 2-1. Ο Χρήστος Μπάτζιος και ο Παύλος Σταματόπουλος αγωνίστηκαν βασικοί στην ήττα του Α.Ο. Καβάλας από τον Άρη με 1-2. Οι Θεόδωρος Καραβελίδης και Αντρέας Μρκτσιάν ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα του Νέστου Χρυσούπολης στην επικράτηση επί της Θύελλας Φιλώτα με 0-2, ο Αναστάσιος Δεσύλλας αντικαταστάθηκε στο 65' από τον Στέρεφ και ο Γιώργος Λαζαρίδης πέρασε ως αλλαγή στο 71' από τον Κούτεφ.

Ο Άγγελος Καμπιώτης δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας ήττα της Χαλκίδας με 0-3 από τον Παναρκαδικό, για τον οποίο δεν έπαιξε ο Σταύρος Σταθάκης. Ο Φλόρενς Κέρι πέτυχε το πρώτο γκολ του Αιολικού στην εκτός έδρας νίκη με 1-2 επί του ΠΑΟ Βάρδας και ο Δημήτρης Σιώπης έπαιξε βασικός στη νίκη της Σπάρτης επί του Κανάρη Χίου με 3-0.

Ο Γιασίν Αλιμπάς ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα του Εθνικού Πειραιώς στη νίκη με 3-0 επί του Ατρομήτου Πειραιά και αντικαταστάθηκε στο 68' από τον Ντάλλα. Ο Ηλίας Κυριακίδης αγωνίστηκε σε όλο το ενενηντάλεπτο στη νίκη του Ιωνικού στον Άλιμο με 1-2, το ίδιο και ο Γεράσιμος Χαϊκάλης στην ήττα της Κηφισιάς από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου