Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ατρόμητος Ασπρονερίου-Ένωση Κυανής/Ασβεστάδων 4-5

Θέαμα και εννιά γκολ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές του αγώνα του Ατρομήτου Ασπρονερίου με την Ένωση Κυανής/Ασβεστάδων, που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με το εντυπωσιακό σκορ 4-5!


Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τις δύο ομάδες ο Β. Παρασχούδης με χατ-τρικ και για την Ένωση ο Γκαϊδατζής, που πέτυχε τέσσερα γκολ!

Ο Άρης Γκαϊδατζής άνοιξε με εκτέλεση πέναλτι το σκορ για την Ένωση, για να ισοφαρίσει ο Β. Παρασχούδης σε 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Ο Γκαϊδατζής με δύο ακόμη τέρματα έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του για να μειώσει και πάλι ο Β. Παρασχούδης σε 2-3 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο Κελεσίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-4 και ο Γκαϊδατζής με το τέταρτο τέρμα του στο παιχνίδι διεύρυνε το προβάδισμα της ομάδας του σε 2-5. Οι γηπεδούχοι με το τρίτο γκολ του Β. Παρασχούδη μείωσαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα σε 3-5 και με τον Παρασχούδη Γ. στο τελικό 4-5.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος Ασπρονερίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ακρίτα Δαδιάς (11/10, 16:00) και η Ένωση Κυανής Ασβεστάδων υποδέχεται τον Ο.Φ.Ι. Ισαακίου (11/10, 11:00).

Ατρόμητος Ασπρονερίου: Παπαδάκης, Γ. Παρασχούδης, Μπιμπούδης, Τσομπανούδης, Πατσιώρας, Κυριακούδης, Β. Παρασχούδης, Ναζίρης (Γαβριηλάκης), Μαργαριτούδης, Κυπαρισσούδης, (Μπίντσης), Φουτσιτζούδης, Κυρούδης

Ένωση Κυανής-Ασβεστάδων: Ευαγγελίδης, Παυλίδης, Τσιώτσος (λ.τρ. 16' Ανδρικάκης), Μιχούδης, Μυλωνάς, Δεδελούδης Φ., Γκαϊδατζής Α., Γεωργίου (77' Κουρτελάκης), Στεφόπουλος (88' Ν. Χαβουζούδης), Μπουτζικας, Κελεσίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου