Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Καμπανιακός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 5-0

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης γνώρισε την ήττα με 5-0 από τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας και βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με επτά βαθμούς.



Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης δε μπόρεσε να φτάσει στα επίπεδα απόδοσης των προηγούμενων αγώνων, ενώ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών πριν και κατά τη διάρκεια της σημερινής αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, απουσίαζε ο τραυματίας Τσορμπατζίδης και ο τιμωρημένος Τορομανίδης, ενώ στην προθέρμανση τραυματίστηκε ο Παρασκευάς και κατά τη διάρκεια του αγώνα αντικαταστάθηκαν λόγω τραυματισμού οι Τσέκος (10') και Τσαμουρλίδης (26') από τους Ερκάν και Δούπα αντίστοιχα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό με το σουτ του Πάλλα και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 12' με τον Χρήστου. Στο 32' και μετά τις δύο αναγκαστικές αλλαγές του Εθνικού, ο Καμπανιακός έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Ταχματζίδη. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης απείλησε στο πρώτο ημίχρονο με το σουτ του Γωνιάδη (13'), το οποίο δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη και με τον Ερκάν στο 31', την προσπάθεια του οποίου απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος ο Ραγκαβίνας. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έφτασαν σε δύο ακόμη τέρματα που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ και συγκεκριμένα με τον Χατζόπουλο στο 48' και τον Χρήστου στο 58ο λεπτό του αγώνα. Στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα δε σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες και το 5-0 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκαραγκάνης με βοηθούς τους Βρούζο και Μηνούδη του συνδέσμου Πιερίας.

Την επόμενη Κυριακή (15:00) o Eθνικός Αλεξανδρούπολης θα φιλοξενήσει το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Καμπανιακός: Κηπουρός, Γαβανάς (60' Κουντουράς), Σαρρίδης, Δουρμούζης, Ραγκαβίνας, Χατζόπουλος, Μπάλιος, Ταχματζίδης (52' Φρουτζίου), Πάλλας (24' λ. τρ. Ανδριόπουλος), Σαπανίδης, Χρήστου

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης (26 λ. τρ. Δούπας), Koμεσίδης, Μπαρμπαγιάννης, Καρασερίδης, Πελτέκης, Αμπραχαμιάν, Γωνιάδης, Τσέκος (10' λ. τρ. Ερκάν), Μαμούτ (57' Κυριζάκης)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου