Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Θετικές εμφανίσεις από το τμήμα πινγκ πονγκ του Εθνικού στο Μέτσοβο

Υποσχέσεις για το μέλλον άφησαν οι εμφανίσεις των τεσσάρων νεαρών αθλητών και αθλητριών που εκπροσώπησαν το τμήμα πινγκ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο τουρνουά του Μετσόβου, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο.



Ο 14χρονος Ανδρέας Καραφύλλης στην κατηγορία των Παίδων σημείωσε αρχικά δύο νίκες στον όμιλο και στη συνέχεια έφτασε πολύ κοντά στη νίκη με αντίπαλο τον Κουρδούτη, Νο12 της πανελλήνιας κατάταξης και ηττήθηκε με 3-2. Προκρίθηκε από τον όμιλο και αντιμετώπισε το Νο4 και φαβορί των αγώνων με αποτέλεσμα να ηττηθεί και να αγωνιστεί στη συνέχεια σε αγώνες κατάταξης αποκομίζοντας εμπειρίες για το μέλλον.

Η Θεοδώρα Βασιλειάδου, γνωστή συλλέκτρια μεταλλίων στην κατηγορία των Κορασίδων σημείωσε τρεις νίκες στον όμιλο, μεταξύ των οποίων και αυτή με αντίπαλο την Ηλιοπούλου, εκ των φαβορί του τουρνουά. Στη συνέχεια όμως γνώρισε μία μη αναμενόμενη ήττα, αφήνοντας όμως πολύ θετικές εντυπώσεις στους αγώνες κατάταξης.

Ο Κίμωνας Μήτκας άλλαξε κατηγορία, καθώς αγωνίστηκε στους Παμπαίδες και δε μπόρεσε να κατακτήσει μετάλλιο, όπως και πέρυσι. Πραγματοποίησε όμως εντυπωσιακές εμφανίσεις και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Τέλος, ο Νικηφόρος Μύρος τερμάτισε στην προνομιούχα έκτη θέση και δε γεύτηκε τη χαρά του μεταλλίου για μερικούς πόντους. Ήταν ένα βήμα πριν από τους τέσσερις κορυφαίους παμπαίδες των αγώνων, δείχνοντας παράλληλα ότι μπορεί να τα καταφέρει στο επόμενο τουρνουά.

Επόμενος σταθμός της ομάδας είναι το τουρνουά της Καβάλας σε δύο εβδομάδες.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου