Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Ξεκίνησε το απόγευμα η πρώτη φάση του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, στο δεύτερο όμιλο του οποίου συμμετέχουν οι ομάδες του Έβρου.

Η Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, για πρώτη φορά χωρίς το Μάριο Ξανθίδη στο πάγκο της, ο οποίος απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, επικράτησε με 70-56 του Σπάρτακου στο Διδυμότειχο, εκμεταλλευόμενη τη μεγάλη της ευστοχία από τη γραμμή των 6,75μ. και με αιχμή του δόρατος τον Μιχάλη Γιαβρίδη, που σημείωσε 22 πόντους με έξι τρίποντα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο δεύτερο δεκάλεπτο τραυματίστηκε ο Γιώργος Μαλτσάκης των γηπεδούχων. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσει στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης το νικητή του αγώνα του Έβρου Σουφλίου με την Ασπίδα Ξάνθης, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 17:00.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ηττήθηκε με 78-73 (σκορ ημιχρόνου: 35-36) από την Αγία Βαρβάρα στην Καβάλα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Αύριο στις 15:00 το μεσημέρι η Θύελλα Φερών αντιμετωπίζει τον Αίαντα στην Κομοτηνή. Την Τετάρτη στις 17:00 το απόγευμα ο Έβρος Σουφλίου θα φιλοξενήσει την Ασπίδα Ξάνθης και στις 5 Δεκεμβρίου η Φιλία Ορεστιάδας την ΑΕ Κομοτηνής.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου