Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Ισοπαλία στο φιλικό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Άρη

Σε φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>> της Αλεξανδρούπολης, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 σετ με τον Άρη, καθώς οι δύο ομάδες δεν έπαιξαν πέμπτο σετ.


Ο προπονητής του Εθνικού, Σάκης Μουστακίδης, ξεκίνησε με πασαδόρο τον Κασαμπαλή, τους αδερφούς Δαλακούρα ακραίους, κεντρικούς τους Τουρανιάνιν και Κιόση, διαγώνιο τον Ίλιτς και λίμπερο τον Δαρίδη.

Οι ''κίτρινοι'', στους οποίους αγωνίζονται ο Ανδρέας Ανδρεάδης και ο Βασίλης Μούχλιας, εκμεταλλεύτηκαν το μουδιασμένο ξεκίνημα των αθλητών του Εθνικού και το αποτελεσματικό σερβίς του Μούχλια καταφέρνοντας να κατακτήσουν το πρώτο σετ με 12-25.

Στα επόμενα δύο σετ, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση φτάνοντας στο 2-1 (25-14, 25-19).

Οι Θεσσαλονικείς κατέκτησαν το τέταρτο και τελευταίο σετ με 19-25.

Ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει την επόμενη εβδομάδα την Ορεστιάδα για το League Cup, η οποία αύριο θα φιλοξενήσει τον Άρη σε φιλικό παιχνίδι.

Τα σετ: 12-25, 25-14, 25-19, 19-25

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Κασαμπαλής, Τουρανιάνιν, Α. Δαλακούρας, Κ. Δαλακούρας, Ίλιτς, Κιόσης, (λ) Δαρίδης/Βλαχόπουλος, Χαραλαμπίδης, Δημητριάδης

Άρης: Γκιρτζίκης, Ανδρεάδης, Μούχλιας, Ντινόπουλος, Τζελάτι, Χαριτωνίδης, (λ) Μπαμπαλιούτας/Χ. Μέλκας, Κουτσονίκας, Παπασταματάτος

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου