Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Πρεμιέρα για τις μεικτές ομάδες της ΕΠΣ Έβρου

Αρχίζουν το μεσημέρι της Τετάρτης οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μεικτών Ομάδων Παίδων (γεννηθέντες 2002-2003) και Νέων (γεννηθέντες 2000-2001) της ΕΠΣ Έβρου, που θα αντιμετωπίσουν στη 13:00 και στις 15:00 η ώρα αντίστοιχα τις ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Ξάνθης στο ΕΑΚ Ξάνθης. 



Διαιτητής του αγώνα των Παίδων θα είναι ο Ελευθεράκης με βοηθούς τους Γκράνα και Τζεβελεκίδη, ενώ την αναμέτρηση των Νέων θα διευθύνει ο Γκράνας με βοηθούς τους Ελευθεράκη και Τζεβελεκίδη.

Οι ομάδες της ΕΠΣ Έβρου συμμετέχουν με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Θράκης και ΕΠΣ Ξάνθης στον πρώτο όμιλο των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων και Νέων συγκροτώντας την πρώτη Περιφέρεια. Στη διοργάνωση συμμετέχουν οι πενήντα τρεις ομάδες Παίδων και Νέων των ΕΠΣ, που έχουν κατανεμηθεί με γεωγραφικά κριτήρια σε δεκαέξι ομίλους.

Οι αγώνες της πρώτης φάσης θα είναι διπλοί και μετά την ολοκλήρωσή τους θα συνταχθεί βαθμολογικός πίνακας και θα ανακηρυχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα του κάθε ομίλου. Σκοπός της διεξαγωγής της πρώτης φάσης είναι η προεπιλογή των ποδοσφαιριστών που θα συγκροτήσουν την αντιπροσωπευτική ομάδα της Περιφέρειας, η οποία θα πάρει μέρος στους αγώνες της δεύτερης φάσης.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της πρώτης φάσης θα συγκροτηθούν οι αντιπροσωπευτικές ομάδες των Περιφερειών, που θα συμμετάσχουν στη δεύτερη φάση. Ο προπονητής της ομάδας που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην πρώτη φάση, με βοηθό τον προπονητή της δευτεραθλήτριας θα έχουν την ευθύνη επιλογής των ποδοσφαιριστών που θα συγκροτήσουν την ομάδα της Περιφέρειας. Σε κάθε ομάδα Νέων Περιφέρειας μετέχουν υποχρεωτικά δύο τουλάχιστον ποδοσφαιριστές από κάθε ΕΠΣ της Περιφέρειας (οκτώ κατ' ανώτατο όριο ποδοσφαιριστές). Οι αγώνες και της δεύτερης φάσης θα είναι διπλοί και την έδρα των αγώνων της κάθε ομάδας τη δηλώνει στην ΕΠΟ ο προπονητής της ομάδας. Οι νικήτριες ομάδες της δεύτερης φάσης θα λάβουν μέρος στο τουρνουά της τελικής φάσης που θα διεξαχθεί κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα και σε τόπο που θα επιλεγεί από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων. Οι οκτώ ομάδες θα σχηματίσουν τέσσερα ζευγάρια που θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες. Οι νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στην επόμενη φάση, όπου θα παίξουν και πάλι σε ζευγάρια σε μονούς αγώνες. Οι νικητές θα αγωνιστούν στον τελικό για την πρώτη και τη δεύτερη θέση, ενώ οι ηττημένες ομάδες της δεύτερης φάσης για την τρίτη θέση. 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων θα διεξαχθεί στους ίδιους ομίλους και θα ολοκληρωθεί υποχρεωτικά στην πρώτη φάση.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου