Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Πρόκριση στα πέναλτι για την Α.Ε.Ν. Χιλής επί του Πυρσού Σιδηρούς

Στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου, η Α.Ε.Ν. Χιλής επικράτησε εκτός έδρας με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι του Πυρσού Σιδηρούς (1-1 η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.


Oι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Σαλαμανάκη να στέλνει προ κενής εστίας τη μπάλα άουτ. Στο 15' το σουτ του Νότη από καλή θέση κατέληξε άουτ και δέκα λεπτά αργότερα το σουτ του Ζηνολίδη είχε την ίδια τύχη. Στο 50ο λεπτό της συνάντησης νέο σουτ του Ζηνολίδη κατέληξε άουτ. Στο 65' η υπεροχή της ομάδας του Βασίλη Ντέρου καρποφόρησε, καθώς ο Παυλίδης άνοιξε το σκορ για την Α.Ε.Ν. Χιλής. Πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του Νότη από πλάγια θέση δε βρήκε στόχο, όπως και η προσπάθεια του νεοεισελθόντα Βλασακίδη στο 80'. Δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του ενενηνταλέπτου ο Πυρσός Σιδηρούς βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε με τον Σερίφ στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Στην παράταση οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και έτσι ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι. 

Στα πέναλτι η ομάδα της Νέας Χιλής επικράτησε με 5-4, καθώς οι γηπεδούχοι έχασαν δύο πέναλτι (το ένα κατέληξε στο δοκάρι και το δεύτερο απέκρουσε ο Αϊνδέλης), ενώ από τους φιλοξενούμενους αστόχησε ο σκόρερ Παυλίδης, αλλά αυτό δε τους στοίχισε, καθώς πανηγύρισαν την πρόκριση στην τρίτη φάση της διοργάνωσης.

Πυρσός Σιδηρούς: Χασάνογλου, Καφάζ, Οσμάν Τσαούς, Σερίφ Ν., Σερίφ Ο. (63' Κεχαγιά Ε.), Καραδαή Αμέτ, Κεχαγιά Μ., Χαφούζ (20' Τσαούς Ν.), Σαρτάρ, Καφετζή (58' Σερίφ Μ.), Κοτζά

Α.Ε.Ν. Χιλής: Αϊνδέλης, Χαϊδευτός (Καλογήρου), Κεσίδης, Τσώνης, Ζαχαρίας, Παυλίδης, Δέλκος (Βλασακίδης), Σαλαμανάκης (46' Καπνιστής), Νότης, Ζηνολίδης, Κουφάκης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου