Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

H παρουσίαση του Α.Ο. Ορεστιάδας για τη νέα σεζόν

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο θέατρο <<Διόνυσος>> η επίσημη παρουσίαση του Α.Ο. Ορεστιάδας John Deere για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016.



Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των αγωνιστικών εμφανίσεων της ομάδας και στο φόντο δέσποζε ο Νίκος Σαμαράς. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο κ. Αλέξης Κωστάλας, ο οποίος αφού απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό έδωσε το λόγο στον πρόεδρο του συλλόγου, κ. Βασίλη Γκιζάνη. Στη συνέχεια, ανέβηκε στη σκηνή ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, κ. Μαυρίδης, ο οποίος δεσμεύτηκε για κάθε είδους υποστήριξη του Δήμου, τόσο προς τον Α.Ο.Ο., όσο και προς το θεατρικό εργαστήρι. Τέλος, ο κ. Νίκος Πατούνας απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό και ο κ. Κωστάλας ανέγνωσε χαιρετισμούς από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Δαμασκηνό και τους βουλευτές Έβρου κ. Ρίζο και κ. Δημοσχάκη.

Στη συνέχεια πήρε και πάλι το λόγο ο κ. Κωστάλας, ο οποίος παρουσίασε τους αθλητές της ομάδας και το προπονητικό τιμ. Ένας-ένας οι παίκτες ανέβαιναν στη σκηνή και για τον καθένα υπήρξε μια σύντομη αναφορά στο βιογραφικό του. Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης, μίλησε ο προπονητής του ΑΟΟ, κ. Ίσακσον, ο οποίος αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και στους τέσσερις πυλώνες που τη συγκροτούν: παίκτες και προπονητές, διοικητικό συμβούλιο, χορηγούς και φιλάθλους. 

Με τις δηλώσεις του κ. Ίσακσον και ένα σύντομο επίλογο από τον κ. Κωστάλα ολοκληρώθηκε η όμορφη εκδήλωση. 

Να ευχηθούμε καλή αγωνιστική σεζόν στην ομάδα της Ορεστιάδας!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου