Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

H κλήρωση της Γ' Φάσης του Κυπέλλου στο Νότιο Όμιλο

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣ Έβρου η κλήρωση της τρίτης φάσης του Κυπέλλου για το νότιο όμιλο.



Στην τρίτη φάση του νοτίου ομίλου συμμετέχουν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική, η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, ο Α.Ο. Ποντιακός Αλεξανδρούπολης, το Άλεξ, ο Α.Ο. Μαϊστρου, ο Α.Ο. Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης (προκρίνεται άνευ αγώνα λόγω της αποχώρησης του Α.Ο. Καππαδοκών) από την πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου, όπως επίσης και η Α.Ε.Ν. Χιλής, η ΠΑΕ Νίψας, η Νίκη Απαλού, η Θράκη Φερών και ο Ατρόμητος Άβαντα από τη δεύτερη κατηγορία, οι οποίοι προκρίθηκαν από τις δύο πρώτες φάσεις της διοργάνωσης.

Οι νοκ άουτ αγώνες της τρίτης φάσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στις 15:00 το μεσημέρι.

Τα ζευγάρια της τρίτης φάσης του νοτίου ομίλου του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου έχουν ως εξής:

A.E.N. Xιλής-ΠΑΕ Νίψας
Νίκη Απαλού-Θράκη Φερών
Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Ατρόμητος Άβαντα-Α.Ο. Ποντιακός Αλεξανδρούπολης
Άλεξ-Α.Ο. Μαϊστρου
Ο Α.Ο. Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης προκρίνεται άνευ αγώνα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης λόγω της αποχώρησης του Α.Ο. Καππαδοκών.

Όσον αφορά το βόρειο όμιλο, η κλήρωση της τρίτης φάσης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 19:00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο <<Βιέννη>> της Ορεστιάδας. Οι ομάδες, που θα λάβουν μέρος στην κλήρωση, είναι ο Έβρος Σουφλίου, ο οποίος παίζει στη Γ' Εθνική, η Α.Ε.Διδυμοτείχου, ο Άρδας Καστανεών, η Ένωση Μεταξάδων-Παλιουρίου, ο ΜΓΣ Ορέστης Ορεστιάδας, η ΠΑΕ Πενταλόφου, η ΠΑΕ Ριζίων από την πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου, όπως επίσης και ο Ακρίτας Νέας Βύσσας, η Δόξα Ορεστιάδας, η Θύελλα Κυπρίνου, ο Ατρόμητος Ασπρονερίου και ο Α.Ο. Νεοχωρίου, οι οποίοι προκρίθηκαν από τις δύο πρώτες φάσεις της διοργάνωσης,

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου