Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Iπποκράτης-Άλεξ 0-2

Το Άλεξ επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Ιπποκράτη και σημείωσε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια. Από την πλευρά της η ομάδα του Βαγγέλη Καραπαναγιώτη δεν έχει μέχρι τώρα βαθμό στο πρωτάθλημα, καθώς και στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 3-1 από την Α.Ε. Διδυμοτείχου.


Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα σημειώθηκε στο πέμπτο λεπτό της συνάντησης από τους φιλοξενούμενους, όταν ο Καλαϊτζίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Καλομπρατσίδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Στο 26' ο Μουχτάρης επιχείρησε από τα αριστερά σέντρα-σουτ, που κατέληξε στην αγκαλιά του Σπυριάδη. Στο 33ο λεπτό η κεφαλιά του Αγγελακάκη, μετά από σέντρα του Καλαϊτζίδη, πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα μετά από <<ένα-δύο>> του Καλυμνιού με τον Αγγελακάκη, η κεφαλιά του τελευταίου δε βρήκε στόχο. Στο επόμενο λεπτό, το σουτ του Αγοράκη απέκρουσε ο Κυριακίδης και στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου η παράλληλη σέντρα του Ράλλη είχε την ίδια κατάληξη.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο καλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα, στο 50' το σουτ του Μακιτσιάν πέρασε λίγο άουτ και δύο λεπτά αργότερα ο Καρίπης δε μπόρεσε να βρει καλά τη μπάλα και να αξιοποιήσει τη σέντρα του Κατσαμάγκα. Στο 55' ο Σπυριάδης απομάκρυνε σε κόρνερ το πλασέ του Αγγελακάκη. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Αγγελακάκης με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιάννη Αναστασιάδη ολοκληρώνοντας ιδανικά τη φάση μετά από πάσα του Καλομπρατσίδη και πετυχαίνοντας το τρίτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα. Δύο λεπτά αργότερα, ο γκολκίπερ του Ιπποκράτη μπλόκαρε τη μπάλα σε σουτ του Καλυμνιού. Στο 65'  η σέντρα του Μακιτσιάν πέρασε ανεκμετάλλευτη από τους επιθετικούς των γηπεδούχων. Στο επόμενο λεπτό το σουτ του Μουχτάρη κατέληξε λίγο άουτ. Στο 69' ο Καλυμνιός με κεφαλιά, μετά από σέντρα του νεοεισελθόντος Ατματζίδη από τη δεξιά πλευρά, διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Δύο λεπτά αργότερα, η κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου δεν ανησύχησε τον Κυριακίδη, που μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 85' το σουτ του Δεληγιαννίδη κατέληξε άουτ, όπως και το σουτ του Καλομπρατσίδη στο επόμενο λεπτό. Στην τελευταία καλή στιγμή της συνάντησης, το σουτ του Καλυμνιού κατέληξε άουτ στο 90'.



Την επόμενη αγωνιστική ο Ιπποκράτης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρδα Καστανεών (18/10, 16:00), ενώ το Άλεξ υποδέχεται τον Α.Ο. Μαϊστρου (17/10, 16:00).



Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασιλόπουλος με βοηθούς τους Σαμουρκασίδη και Παπαδόπουλο.

ΑΟ Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης: Σπυριάδης, Δεληγιαννίδης, Άχπα, Γαλανός, Δανιήλ (64' Παγωνίδης), Αγοράκης, Μακιτσιάν, Καρίπης (74' Γυλος), Κατσαμάγκας (81' Παπαναστασούλης), Παναγιωτόπουλος, Ράλλης

Άλεξ: Kυριακίδης, Λυπίτκας (63' Ατματζίδης), Θώδης, Παπαχρήστου, Παπανικολάου, Μαμρικισβίλι, Μουχτάρης (70' Κολγκέκα), Καλομπρατσίδης, Καλυμνιός, Καλαϊτζίδης (80' Τηλέγραφος), Αγγελακάκης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου