Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

M.Γ.Σ. Ορέστης Ορεστιάδας-Μ.Α.Σ. Άρδας Καστανεών 0-2

O Άρδας Καστανεών επικράτησε εκτός έδρας με 0-2 του Ορέστη Ορεστιάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.



Η ομάδα των Καστανεών, που έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 28' με το σουτ του Ντινούδη, που κατέληξε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Καλφόπουλου, κατάφερε να προηγηθεί στο 41' με τον Αθανάσιο Καπετανίδη και στο 50ο λεπτό της συνάντησης διπλασίασε τα τέρματά της με γκολ του Σπύρου Κασπαρίδη.

Στη συνέχεια του αγώνα η ομάδα του Γιώργου Αραμπατζή προσπάθησε να πιέσει προκειμένου να μειώσει το σκορ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Βουδούρη στο 77', ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα στη θέση του Οικονόμου.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ορέστης Ορεστιάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου (11/10, 16:00), ενώ ο Άρδας Καστανεών θα φιλοξενηθεί από την ΠΑΕ Ριζίων (10/10, 16:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασιλόπουλος με βοηθούς τους Κίτσο και Σαββούδη.

ΜΓΣ Ορέστης Ορεστιάδας: Καλφόπουλος, Αλεξακούδης, Ζαχαρνούδης, Πετρόπουλος, Γιόντης, Μεμούρης, Ελευθεριάδης, Οικονόμου (65' Βουδούρης), Μπακιρτζής (46' Μπαλάκης), Παρασκευάς, Αλμπανίδης (28' Βλασίδης)

ΜΑΣ Άρδας Καστανεών: Ντινούδης Σ., Νάκου, Παπαζήσης, Χαρισιάδης, Γουγουλιάς, Γενηκομσίου, Μυλωνάς Π. (65' Νικολαϊδης), Πετρόπουλος, Κασπαρίδης (75' Χαρχάλης), Καπετανίδης, Ντινούδης Κ. (85' Μυλωνάς Γ.)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου