Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Nίκη της Ορεστιάδας επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας επικράτησε του Εθνικού Αλεξανδρούπολης σε φιλική αναμέτρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Ορεστιάδας <<Νίκος Σαμαράς>>.


Η ομάδα του Ίσακσον επικράτησε με 3-0 σετ (25-18, 26-24, 26-24), ενώ ακολούθησε και τέταρτο σετ το οποίο κέρδισαν και πάλι οι γηπεδούχοι με 25-22.

Από την Ορεστιάδα απουσίασε λόγω τραυματισμού ο Βουκασίνοβιτς, ενώ ο Εθνικός βρίσκεται σε αναζήτηση διαγωνίου μετά την αποχώρηση του Λέο Άντριτς.

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: Σκαρλατίδης,  Πέτρογλου, Μίλιτς, Χήρας, Ριζόπουλος, Γκούσταφσον / Κωνσταντινίδης (λ.),  Πεντίδης, Χουσίδης, Αντωνιάδης (λ), Λαχτάρας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Βλαχόπουλος, Ίλιτς, Δαλακούρας Κ, Δαλακούρας Α, Κιόσης, Τουράνιανιν / Δαρίδης (λ), Τσέλιος, Χαραλαμπίδης, Κασαμπαλής, Δημητριάδης.

Σήμερα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται στις 18:00 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>> τον Άρη, όπου αγωνίζονται ο Ανδρέας Ανδρεάδης και ο Βασίλης Μούχλιας, ενώ αύριο την ώρα ο ΑΟΟ θα φιλοξενήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου