Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Tρία μετάλλια για τον Φάρο στο Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα της Καβάλας

Με τρία μετάλλια επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη η αποστολή του Α.Σ. Φάρου Αλεξανδρούπολης, που συμμετείχε με δεκατέσσερις αθλητές και αθλήτριες στο Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα στις 17 και 18 Οκτωβρίου.



Ο (μόλις 7,5 ετών) Γιώργος Κάλλιας στην πρώτη του συμμετοχή σε πανελλήνιο ανοικτό ΟΡΕΝ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του και σήκωσε την πρώτη πανελλήνια κούπα στη σύντομη έως τώρα ενασχόλησή του με το άθλημα. Διπλή ήταν η επιτυχία του Φάρου στους Μίνι Παμπαίδες, καθώς και ο Βαγγέλης Δερνεκξής κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Το τρίτο μετάλλιο του Φάρου ήταν κι αυτό χάλκινο και ήρθε στην κατηγορία των Παμπαίδων από τον αξιόλογο αθλητή Γιώργο Μήλια.



Όλοι οι αθλητές που αγωνίστηκαν έδωσαν μεγάλες μάχες και συνέβαλαν στη διατήρηση του πολύ καλού κλίματος που επικρατεί στην ομάδα, καθώς ενθάρρυναν όποιον αθλητή αγωνιζόταν κάθε φορά. Με τη φανέλα του Φάρου αγωνίστηκαν στη διοργάνωση ο Ηλίας Σταματόπουλος, ο Βασίλης Μπίκος, ο Φίλιππος Τσίτσιος, ο Νίκος Ευμορφόπουλος, ο Γιάννης Πιστόλας, ο Βασίλης Κοασίδης, η Χριστίνα Καμπορούδη, η Ελισάβετ Χατζηκύρκα, η Κωνσταντίνα Πιστόλα και η Γεωργία Καραμανλή. 



Περήφανοι για τις αγωνιστικές επιδόσεις των νεαρών αθλητών και αθλητριών ήταν τόσο οι γονείς τους όσο και οι δύο προπονητές της ομάδας, Άγγελος Τσίμας και Λεωνίδας Ζαρειφίδης, οι οποίοι συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά για τέταρτη σεζόν στο γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης και στο γυμναστήριο του Δημοτικού Σχολείου Χιλής.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου