Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Δόξα Δράμας 0-0

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τη Δόξα Δράμας στο Δημοτικό Στάδιο <<Φώτης Κοσμάς>> της Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της εμβόλιμης όγδοης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας και διεύρυνε το αήττητο σερί του για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.


Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έφτασε τους δώδεκα βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με το Νέστο Χρυσούπολης.



Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Δράμας είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να κατορθώσει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Συριτούδη, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού με σωστή ανασταλτική λειτουργία κατάφεραν να κλείσουν τους διαδρόμους στην άμυνα. Εξαίρεση αποτέλεσε η ευκαιρία των ''μαυραετών'' στην εκπνοή του πρώτου μέρους, όταν ο Κουμπρόγλου έβγαλε τη σέντρα και ο Συριτούδης με εντυπωσιακή απόκρουση έδιωξε σε κόρνερ τη μπάλα στην κεφαλιά του Γαϊδαρτζή διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.



Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι απέκτησε καλύτερο ρυθμό, οι αξιόλογες στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες ήταν περισσότερες, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν πέναλτι με τον Γαϊδαρτζή, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Εθνικού, που ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Θάνος αποσόβησε τον κίνδυνο απομακρύνοντας τη μπάλα στην επικίνδυνη παράλληλη σέντρα του Δούμπλατζη. Στο 53' ο Εθνικός έφτασε κοντά στο γκολ με την εκτέλεση φάουλ του Τσαμουρλίδη και τη μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα η Δόξα Δράμας κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Θάνου στη σέντρα του Κουμπρόγλου. Ο Γαϊδαρτζής ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά νικήθηκε από τον Συριτούδη, ο οποίος απέκρουσε τη μπάλα πέφτοντας στην αριστερή του γωνία. Στο 75' ο γκολκίπερ του Εθνικού μπλόκαρε τη μπάλα στην εκτέλεση φάουλ του Περσίδη. Στο 80ο λεπτό το σουτ του Αμπραχαμιάν, που είχε περάσει στον αγώνα στο 62' στη θέση του Μαμούτ, δε βρήκε στόχο. Στο επόμενο λεπτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Ντος Σάντος, ο οποίος αντικατέστησε στο 58' τον Δούμπλατζη. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Εθνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ, όταν σε αντεπίθεση ο Ερκάν βρέθηκε σε θέση βολής μετά από πάσα του Τορομανίδη, αλλά ο Χαριτωνίδης με προβολή απομάκρυνε τη μπάλα και τον κίνδυνο για την ομάδα του.



Πλέον η ομάδα της Αλεξανδρούπολης στρέφει το ενδιαφέρον της στο κυριακάτικο ντέρμπι του νομού με τον Έβρο Σουφλίου στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.



Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σημαιάκης του συνδέσμου Χαλκιδικής με βοηθούς τους Καμπερίδη και Μηναδάκη του συνδέσμου Καβάλας.




Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσορμπατζίδης, Πελτέκης (87' Κριεζής), Τορομανίδης, Γωνιάδης, Τσέκος (75' Ερκάν), Μαμούτ (62' Αμπραχαμιάν)



Δόξα Δράμας: Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Βραμέντζαλης, Μπάμπουρας, Κουμπρόγλου, Κανετίδης (66' Γκαϊδατζής), Γαϊδαρτζής, Δούμπλατζης (58' Ντος Σάντος), Λάσπατζης (50' Περσίδης)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου