Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Ένωση Άνθειας Αρίστεινου-Α.Ε.Διδυμοτείχου 1-0

Η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Α.Ε. Διδυμοτείχου στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


Η ομάδα του Μιχάλη Φλώρου έφτασε τους δεκαεννιά βαθμούς και συνέχισε την αήττητη πορεία της μετρώντας μέχρι τώρα έξι νίκες και μία ισοπαλία. Από την πλευρά του το συγκρότημα του Χρήστου Μαυράκη γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και παρέμεινε στους δεκαπέντε βαθμούς έχοντας πραγματοποιήσει το ρεπό του στην τέταρτη αγωνιστική.




Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία στον αγώνα σημειώθηκε με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαπενταλέπτου, όταν ο Ζλατάνης απέκρουσε τη μπάλα στο ψηλοκρεμαστό σουτ του Φραγγουλίδη. Στο 28' ο τερματοφύλακας της ομάδας του Διδυμοτείχου μπλόκαρε τη μπάλα στην κεφαλιά του Καπανίκα μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαλτέζου. Στο 41ο λεπτό ο Ζλατάνης έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ στο σουτ του Καπανίκα, όπως επίσης εξουδετέρωσε και το σουτ του Βασίλη Τερζή στο επόμενο λεπτό. Στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου στο 44' η προβολή του Καβατζικιώτη, μετά από σέντρα του Μαλτέζου, κατέληξε άουτ.







Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με διπλή αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, με τους Τσιτσκάρη και Παπούδη να αντικαθιστούν τους Ζιαρτούδη και Δοϊνούδη αντίστοιχα. Τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, η κεφαλιά του προωθημένου Απότα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φραγγουλίδη, κατέληξε άουτ. Στο 68' το σουτ του Παπούδη δε βρήκε στόχο. Δύο λεπτά αργότερα, η προβολή του Τζανετάκου από εκτέλεση φάουλ του Ιντζέ κατέληξε άουτ. Στο 72' σε μία φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές, η προβολή του Τζανετάκου από εκτέλεση κόρνερ του Ιντζέ είχε την ίδια τύχη. Στο 75ο λεπτό ο Ζλατάνης απέκρουσε τη μπάλα στο σουτ του Δορουγιδένη μετά από πάσα του Μωραϊτη. Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Καβατζικιώτη, με το διαιτητή της συνάντησης να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι. Στο 78' μετά από κόρνερ του Νταλαπέρα, ο Τσαπάνης έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Καλέτσιος τη δεύτερη, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 81ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τσαπάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 83' ο Δορουγιδένης με πλασέ πέτυχε το νικητήριο γκολ για την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου σημειώνοντας το τέταρτο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.








Την επόμενη αγωνιστική η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Άλεξ, ενώ η Α.Ε. Διδυμοτείχου θα φιλοξενήσει τον Ποντιακό.




Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ. Παλαιοπάνη και Θάνο.



Ένωση Άνθειας Αρίστεινου: Μπαμπλής, Πετρίδης, Φραγγουλίδης (65' λ. τρ. Δουμπουλάκης), Απότας, Τσαπάνης, Καλέτσιος, Δορουγιδένης, Καβατζικιώτης, Τερζής Β., Μαλτέζος (70' Νταλαπέρας), Καπανίκας (73' Μωραϊτης)




Α.Ε. Διδυμοτείχου: Ζλατάνης, Ζιαρτούδης (46' Τσιτσκάρης), Δαρβούδης, Τερτσούδης, Τζανετάκος, Πρικάκης, Δοϊνούδης (46' Παπούδης), Πετρόπουλος, Γκατσιούδης (80' Τζουμακίδης), Γιαννόπουλος, Ιντζές




Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου