Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Άλεξ-Ένωση Άνθειας Αρίστεινου 1-2

H Ένωση Άνθειας Αρίστεινου επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 του Άλεξ στην αναμέτρηση, με την οποία άνοιξε η αυλαία της όγδοης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.



Έπειτα από το σημερινό αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι του Γιάννη Αναστασιάδη παρέμειναν στους δώδεκα βαθμούς με μέχρι τώρα απολογισμό τεσσάρων νικών και τριών ηττών σε επτά αγώνες (το Άλεξ έκανε το ρεπό του την έκτη αγωνιστική). Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Φλώρου, που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έφτασαν τους 22 βαθμούς, έχοντας σημειώσει μέχρι τώρα επτά νίκες και μία ισοπαλία σε οκτώ παιχνίδια.





Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία στην αναμέτρηση σημειώθηκε στο ένατο λεπτό με το φαλτσαριστό σουτ του Κουτσούκη, το οποίο κατέληξε λίγο άουτ. Στο 22' μετά από πλάγιο του Δορουγιδένη, ο Καβατζικιώτης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Άλεξ, αλλά το πλασέ, που επιχείρησε, κατέληξε στην αγκαλιά του Βασίλη Κυριακίδη. Δύο λεπτά αργότερα η μπάλα πέρασε άουτ στο σουτ του Καλυμνιού. Στο 26' ο τερματοφύλακας του Άλεξ μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ του Καλέτσιου. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, το σουτ του Παπανικολάου μετά από πάσα του Καλαϊτζίδη, δε βρήκε στόχο. Στο 38ο λεπτό ο Παπανικολάου έκανε τη σέντρα και ο Καλομπρατσίδης έπιασε την κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.






Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία ευκαιρία για την ομάδα του Άλεξ, όταν το σουτ του Καλομπρατσίδη απέκρουσε ο Μπαμπλής. Στο 50ο λεπτό ο Ατματζίδης τροφοδότησε τον Γεωργιάδη το σουτ του οποίου από τη δεξιά πλευρά πέρασε λίγο άουτ. Στο 55' ο Καβατζικιώτης αξιοποίησε τη σέντρα του Νταλαπέρα και με δεύτερη προσπάθεια από τη μικρή περιοχή, μετά από απόκρουση του Κυριακίδη, άνοιξε το σκορ για την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Κώστας Κυριακίδης, που είχε περάσει στον αγώνα στο 57' στη θέση του Γεωργιάδη, ισοφάρισε με σουτ για το Άλεξ πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 72ο λεπτό ο Μπαμπλής απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση φάουλ του σκόρερ των γηπεδούχων. Στο επόμενο λεπτό η προσπάθεια του Δορουγιδένη κατέληξε άουτ. Στο 82ο λεπτό το σουτ του Κώστα Κυριακίδη κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ της Ένωσης, όπως και το σουτ του Καλυμνιού δύο λεπτά αργότερα. Στο 88' ο Καβατζικιώτης με κεφαλιά σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και όγδοο στο φετινό πρωτάθλημα δίνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Ένωση Άνθειας Αρίστεινου. Στην τελευταία αξιόλογη φάση της αναμέτρησης η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπαμπλή από την εκτέλεση φάουλ του Κώστα Κυριακίδη και κατέληξε άουτ.








Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Άλεξ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ποντιακό και η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου θα φιλοξενήσει τον Άρδα Καστανεών.





Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σιβούδης με βοηθούς τους Καραϊσκο και Τερζόπουλο.

Άλεξ: Κυριακίδης Β., Ατματζίδης, Παπανικολάου, Παπαχρήστου, Κολγκέκα, Μαμρικισβίλι, Λυπίτκας, Καλομπρατσίδης, Γεωργιάδης (57' Κυριακίδης Κ.), Καλαϊτζίδης (67' Μουχτάρης), Καλυμνιός

Ένωση Άνθειας Αρίστεινου: Μπαμπλής, Πετρίδης, Φραγγουλίδης, Απότας, Αρσενίου, Τσαπάνης, Δορουγιδένης, Καλέτσιος (67' Μωραϊτης), Κουτσούκης (53' Μαλτέζος), Νταλαπέρας (75' Σίσκος), Καβατζικιώτης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου