Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Τα αποτελέσματα του 1ου Ατομικού Τουρνουά Σκάκι Rapid ''Aλεξανδρούπολη 2015''

Με τη συμμετοχή 63 σκακιστών από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, το 1ο Ατομικό Τουρνουά Σκάκι Rapid ''Aλεξανδρούπολη 2015'' με διεθνή αξιολόγηση, το οποίο διοργάνωσε το σκακιστικό τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.


Οι σκακιστές αναμετρήθηκαν σε επτά γύρους. Στην πρώτη θέση ισοβάθμησαν οι σκακιστές του Εθνικού, Θράσος Κυριακίδης και Διογένης Σπαθόπουλος με 6/7. Με βάση τα κριτήρια, πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Θράσος Κυριακίδης και πήρε το κύπελλο, δεύτερος νικητής αναδείχθηκε ο Διογένης Σπαθόπουλος και πήρε το κύπελλο και τρίτος νικητής ο Σάββας Σεχλίδης του Σ.Ο. Ξάνθης με 5,5/7 και πήρε το κύπελλο. Πρώτη γυναίκα αναδείχθηκε η Ελπίδα Αϊβαζιάν του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 4/7 και πήρε το Κύπελλο.


Στις ειδικές κατηγορίες πρώτος νικητής στην κατηγορία Κ-14 αναδείχθηκε ο Νικόλαος Γεωργιάδης του Σ.Ο. Ξάνθης με 5/7 και πήρε το χρυσό μετάλλιο, πρώτος νικητής στην κατηγορία Κ12 ο Ορέστης Μπλίτσας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 4,5/7 και πήρε το χρυσό μετάλλιο, πρώτος νικητής στην κατηγορία Κ10 αναδείχθηκε ο Νικόλαος Κούτλας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 4/7 και πήρε το χρυσό μετάλλιο και πρώτη νικήτρια στην κατηγορία Κ8 αναδείχθηκε η Άρτεμις Μπλίτσα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3/7 και πήρε το χρυσό μετάλλιο.


Στους διακριθέντες απονεμήθηκαν έπαινοι και σ' όλους τους παίκτες διπλώματα συμμετοχής.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου