Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Δαρίδης: ''Μεγάλο ντέρμπι με Ολυμπιακό''

Με τους αγώνες της τέταρτης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Volleyleague. 



O Eθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται το απόγευμα στις 17:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>> της Αλεξανδρούπολης τον Ολυμπιακό.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ευρωπαϊκές προκρίσεις στο Challenge Cup και το Cev Cup αντίστοιχα, ενώ στο πρωτάθλημα από εκτός έδρας ήττες (ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης από τον Άρη και ο Ολυμπιακός από τον Φοίνικα.

Ο προπονητής του Εθνικού, Σάκης Μουστακίδης, ξεκούρασε τον Μαυροβούνιο διαγώνιο Λούκα Σούλιαγκιτς στο παιχνίδι με την Πανβίτα. 

Στην αποστολή του Ολυμπιακού δε βρίσκεται ο Ντίμα Φιλίποφ λόγω της θεραπείας που ακολουθεί στη μέση.

Ο λίμπερο της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, Θεολόγος Δαρίδης, δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι: <<Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι στην έδρα μας. Παίζουμε για τη νίκη όπως όλα τα ματς κυρίως στην έδρα μας. Ξέρουμε πως έχουμε να παίξουμε μ' ένα σπουδαίο αντίπαλο που θα μας πιέσει. Ο Ολυμπιακός από αγώνα σε αγώνα γίνεται όλο και καλύτερος και από τη στιγμή που θα επιστρέψει και ο Φιλίποφ θα δείξει την πραγματική δυναμική του. Και οι δύο ομάδες είναι λίγο κουρασμένες από τους ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά έχουν και πολύ καλή ψυχολογία από τις προκρίσεις στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Ο κόσμος σίγουρα θα δώσει δυνατό ''παρών'' και εύχομαι να φύγουμε εμείς χαμογελαστοί από το γήπεδο>>.

Από την πλευρά του ο πρώην ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Μπόζινταρ Τσουκ, δήλωσε στο osfp.gr: <<H ψυχολογία μας μετά την πρόκριση στους ''16'' του CEV Cup είναι ανεβασμένη. Από την άλλη πλευρά όμως μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στη Σύρο, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και στις εγχώριες διοργανώσεις. Είναι το δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να τελειώσει νικηφόρα για εμάς προκειμένου να στρέψουμε την προσοχή μας στη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί>>.

Η αυριανή αναμέτρηση είναι η 31η των δύο ομάδων στη Volleyleague από το 2002 που επέστρεψε ο Εθνικός στη μεγάλη κατηγορία. Ο Εθνικός προηγείται στις νίκες με 27-3 και οι τρεις νίκες του Εθνικού έχουν γίνει στην Αλεξανδρούπολη τις σεζόν 2010-2011, 2011-2012 και 2013-2014.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου