Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ήττα του Έβρου Σουφλίου από τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαΐδα

Ο Έβρος Σουφλίου αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Εορδαϊκό και γνώρισε την ήττα με 1-0 στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.




Η ομάδα του Σουφλίου συγκατοικεί στη δέκατη τρίτη θέση της βαθμολογίας με την ΑΠΕ Λαγκαδά έχοντας συγκεντρώσει μέχρι τώρα εννιά βαθμούς. Ο Εορδαϊκός έφτασε τους δεκατρείς βαθμούς και ισοβαθμεί με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Γιόνδης στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης. Στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Στόγιαν Ουζούνοφ δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κολύτας του συνδέσμου Κέρκυρας με βοηθούς τους κ. Βλάσση και Γραικό του ίδιου συνδέσμου.

Την επόμενη αγωνιστική o Έβρος Σουφλίου θα φιλοξενήσει τον Καμπανιακό, ενώ ο Εορδαϊκός θα έχει ρεπό.

Εορδαϊκός: Περπερίδης, Πασχαλίδης, Θ. Χαραλαμπίδης (90' Λιάμης), Σαββίδης, Κλάζογλου, Κουλίδης, Συμεωνίδης, Σερσέμης, Γιόνδης (87' Μ. Χαραλαμπίδης), Αμαραντίδης (73' Μπίκος), Μαυροματίδης

Έβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Φακίτσας (63' Θ. Λουϊζίδης), Χ. Λουϊζίδης, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Αβογιάν, Λίτσκας (46' Πιτσόκος), Εμρέ (55' Μερτίκας), Ζυγκερίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου