Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Ο Γιάννης Φυσέκης για τον αγώνα του Εθνικού με τον Άρη

Ο πρώην τερματοφύλακας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Άρη, Γιάννης Φυσέκης, που αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση προκειμένου να αφοσιωθεί στις δικτατορικές του σπουδές στο Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Δημοκριτείου Θράκης, μίλησε στα <<Γήπεδα του Έβρου>> για την κυριακάτικη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο <<Κλέανθης Βικελίδης>>, τις αναμνήσεις και τα συναισθήματά του από την παρουσία του σ' αυτές και σχολίασε τη μέχρι τώρα πορεία τους στο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.



Αρχικά, για τον κυριακάτικο αγώνα και για τη σημασία του για τις δύο ομάδες δήλωσε: <<Για τον Άρη είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα, καθώς πρέπει να εξασφαλίσει την άνοδο όσο το δυνατόν πιο σύντομα για να προχωρήσει στο σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Επίσης, η αναμέτρηση έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς τα έσοδα θα προσφερθούν στο Νίκο Κυζερίδη, που δίνει έναν ακόμη αγώνα. Για τον Εθνικό είναι ένα παιχνίδι, που θεωρητικά έχει μόνο να κερδίσει, είτε όποιος βαθμός θα είναι εκτός προγράμματος, είτε από θέμα εμπειρίας και ψυχολογίας. Είναι μια καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές να κρίνουν και να συγκρίνουν τις ικανότητές τους απέναντι σε ποδοσφαιριστές με εμπειρία και αξιοπρόσεκτη ή και αξιοζήλευτη πορεία στο ποδόσφαιρο>>.

Κατόπιν, αναφερόμενος στα συναισθήματα και τις αναμνήσεις του από την καριέρα του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Άρη, τόνισε: <<Και οι δύο ομάδες είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Έδωσα ό,τι είχα και στις δύο και ως οι τελευταίες ομάδες, στις οποίες αγωνίστηκα, οι μνήμες και τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Μακάρι να γινόταν να κερδίσουν και οι δύο>>.

Τέλος, σχολίασε τη μέχρι τώρα πορεία των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα λέγοντας: <<Για τον Άρη είναι αναμενόμενη και πάντα σταθερή φέτος. Για τον Εθνικό αρκετά καλή και αν απέφευγε κάποιες τυχαίες απώλειες βαθμός θα ήταν πολύ καλή!>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου