Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

FC Serres-Έβρος Σουφλίου 0-0

Ο Έβρος Σουφλίου αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα εκτός έδρας με την FC Serres στο πλαίσιο της εμβόλιμης όγδοης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας και έφτασε τους έξι βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.



Η ομάδα του Σουφλίου διατήρησε ανέπαφη την εστία της και έχασε αξιόλογες ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο, προκειμένου να επιστρέψει στον Έβρο με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο ένατο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπινόπουλος απέκρουσε τη μπάλα στο σουτ του Ντούγκα. Δέκα λεπτά αργότερα το σουτ του Μερτίκα κατέληξε στην αγκαλιά του Μπαχταρλίεφ. Στο 24' ο Γεωργιάδης απομάκρυνε τη μπάλα, πριν ο Εμρέ γίνει απειλητικός για την εστία των γηπεδούχων. Στο 34ο λεπτό η κεφαλιά του Κρυστάλλη κατέληξε άουτ, όπως και το σουτ του Βλάχου στο 40'. 

Η πρώτη αξιόλογη φάση στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκε στο 52ο λεπτό, όταν το σουτ του Βλάχου κατέληξε άουτ. Στο 78' ο Μπαχταρλίεφ απέκρουσε τη μπάλα προ του Εμρέ, μετά από σέντρα του Μερτίκα. Τέσσερα λεπτά μετά, στη μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας των Σερρών στο παιχνίδι, ο Μπινόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ του Παπίτσα. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Έβρος Σουφλίου βρέθηκε σε τρεις περιπτώσεις κοντά στο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 85' ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Εμρέ, τρία λεπτά μετά το σουτ του Μερτίκα πέρασε λίγο άουτ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων το σουτ του Θ. Λουϊζίδη από πλεονεκτική θέση δε βρήκε τον επιθυμητό στόχο.

Πλέον, η ομάδα του Έβρου Σουφλίου στρέφει την προσοχή της στο κυριακάτικο ντέρμπι του Έβρου με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μελιτζανίδης του συνδέσμου Ημαθίας με βοηθούς τους κ. Γιάντση (Ημαθίας) και Μίσκο (Πέλλας).

FC Serres: Μπαχταρλίεφ, Γεωργιάδης, Μερεσιώτης (15' Καραγιαννίδης), Παυλίδης, Παπαδόπουλος, Αγγελίδης, Μουτίδης (46' Κατσαρός), Θυμιατής, Κρυστάλλης, Βλάχος (73' Παπίτσας), Ντούγκα

Έβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Φραγκούλης (55' Πιτσόκος), Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Αβογιάν (76' Λουϊζίδης Θ.), Χιζανασβίλι, Μερτίκας, Εμρέ, Ζυγκερίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου