Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ

Μετά την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό το Σάββατο, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δίνει σήμερα στις 19:00, άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά με τον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena, στην αναμέτρηση με την οποία θα ανοίξει η αυλαία της εμβόλιμης πέμπτης αγωνιστικής της Volleyleague.



Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη είχε αντιμετωπίσει χωρίς τον Λούκα Σούλιαγκιτς τον <<Δικέφαλο του Βορρά>> στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του League Cup, όπου είχε γνωρίσει την ήττα με 3-0.

O προπονητής του Εθνικού δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι: <<Το πιο σημαντικό είναι να διαχειριστούμε σωστά τις δυνάμεις μας ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στη δύσκολη σειρά αγώνων που έρχεται σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας σύμφωνα με τα όσα θα σχεδιάσουμε αλλά για τον Εθνικό δεν είναι ένας αγώνας που θα κρίνει την πορεία και τους στόχους του και για αυτό θα παίξουμε ελεύθερα και χωρίς καμία πίεση>>.

Από την πλευρά του ο Βούλγαρος τεχνικός του ΠΑΟΚ, στον οποίο αγωνίζονται ο Δημήτρης Γκαράς και ο Πέτρος Πέτρογλου, ανέφερε στις δηλώσεις του: <<Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο απαιτεί μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση. Ο Εθνικός παρά την ήττα του από τον Ολυμπιακό παίζει καλό βόλεϊ. Το παιχνίδι αυτό δεν θα έχει καμία σχέση μ' αυτό που παίξαμε στο Λιγκ Καπ, όπου ο Εθνικός παρατάχθηκε χωρίς τον Σούλιαγιτς. Για αυτό χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε πολύ καλά στοιχεία για να πάρουμε τη νίκη. Μας περιμένει ένας μήνας Γολγοθάς με πολύ δύσκολα παιχνίδια για αυτό και πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας>>.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρήσει 23 φορές για το πρωτάθλημα από το 1998 που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων, με τον ΠΑΟΚ να προηγείται στις νίκες με 17-6. Με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ έχουν γίνει 13 αγώνες, με τον ΠΑΟΚ να μετρά δέκα νίκες έναντι τριών του Εθνικού.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου