Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Ποντιακός-Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου 0-0

O Ποντιακός και η Ένωση Άνθειας-Αρίστεινου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε το απόγευμα του Σαββάτου η αυλαία της 11ης (και τελευταίας του πρώτου γύρου) αγωνιστικής του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Μιχάλη Μπαξεβάνογλου έφτασε τους 13 βαθμούς και βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την πλευρά του το συγκρότημα του Μιχάλη Φλώρου βρίσκεται στην πρώτη θέση με 26 βαθμούς και περιμένει την αυριανή αναμέτρηση της Α.Ε. Διδυμοτείχου με την ΠΑΕ Ριζίων, προκειμένου να δει αν θα παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.







Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα σημειώθηκε με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου από τους γηπεδούχους, όταν ο Τρανόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Σαριανίδης με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 20' ο Νταλαπέρας τροφοδότησε τον Δορουγιδένη, η κεφαλιά του οποίου είχε την ίδια κατάληξη. Στο 32ο λεπτό το μακρινό σουτ του Χατσαντριάν δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα της Ένωσης Άνθειας-Αρίστεινου. Στο 42' η κεφαλιά του Παμπορίδη από εκτέλεση φάουλ του Τρανόπουλου πέρασε άουτ, ενώ το ίδιο συνέβη και δύο λεπτά αργότερα στην κεφαλιά του Σαριανίδη. Στο 45ο λεπτό η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Απότα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.







Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για την ομάδα του Ποντιακού και συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό με το σουτ του Χριστοφορίδη και τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Μπαμπλή. Στο 58' ο Χατζησταύρου μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ του Νταλαπέρα, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Μπαμπλής στο 62' στην κεφαλιά του Παμπορίδη. Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του νεοεισελθόντος Παπάζογλου απέκρουσε ο Μπαμπλής και στο 66' ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ του Σαριανίδη. Στο 70ο λεπτό ο Καπανίκας, που είχε περάσει στον αγώνα δύο λεπτά νωρίτερα στη θέση του Νταλαπέρα, επιχείρησε την παράλληλη πάσα με τον Καβατζικιώτη να κάνει την προβολή και τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 73' ο Δορουγιδένης ''έπιασε'' την κεφαλιά μετά από ασίστ του Καπανίκα με τον Χατζησταύρου να αποκρούει τη μπάλα. Στο 80ο λεπτό η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου έμεινε με εννιά ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού του Τσαπάνη (μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης με σκίσιμο στο γόνατο), καθώς ο Μιχάλης Φλώρος είχε πραγματοποιήσει τις τρεις αλλαγές. Στο 83' το σουτ του Τρανόπουλου κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 89ο λεπτό το σουτ του Μοβισιάν πέρασε άουτ. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χατζησταύρου απέκρουσε τη μπάλα στο πλασέ του Δορουγιδένη και δύο λεπτά μετά ο Καβατζικιώτης με προβολή από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ, μετά από σέντρα του Καπανίκα.














Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Σιβούδης με βοηθούς τους κ. Κίτσο Κ. και Τερζόπουλο.




Ποντιακός: Χατζησταύρου, Δουλγκέρης, Χατσαντριάν, Σουγιουλτζής, Λιούρτας, Ασταλάκης (73' Θάνος), Σαριανίδης (81' Μοβισιάν), Ρήγας, Παμπορίδης, Τρανόπουλος, Χριστοφορίδης (63' Παπάζογλου)

Ένωση Άνθειας-Αρίστεινου: Μπαμπλής, Δουμπουλάκης, Φραγκουλίδης, Απότας, Τσαπάνης, Αρσενίου, Δορουγιδένης, Καλέτσιος (64' Μωραϊτης), Πετρίδης (64' Δεδελούδης), Νταλαπέρας (68' Καπανίκας), Καβατζικιώτης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου