Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Α.Ο. Μάκρης-Α.Ε.Ν. Χιλής 0-2

Η Α.Ε.Ν. Χιλής επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Α.Ο. Μάκρης στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Γιώργου Αυγερίδη παρέμεινε στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς. Από την πλευρά της, η ομάδα του Δημήτρη Τσώνη έφτασε τους 26 βαθμούς και συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με την ΠΑΕ Νίψας.





Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία στον αγώνα σημειώθηκε στο 3ο λεπτό, όταν ο Πανανής εκτέλεσε το φάουλ και ο Βανδουλάκης έπιασε την κεφαλιά, με τον Αϊνδελή να αποκρούει τη μπάλα. Στο 8' το σουτ του Σκαμπαβήρια κατέληξε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Νότη με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου. Στο 33ο λεπτό η κεφαλιά του προωθημένου Λιαρούδη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ματζώρου πέρασε άουτ. Στο 41' η εκτέλεση φάουλ του Αθανασιάδη δε βρήκε στόχο. Τρία λεπτά αργότερα έπειτα από σέντρα του Σκαμπαβήρια, ο Νότης έκανε την κεφαλιά, η οποία βρήκε τον Βενετόπουλο σε ετοιμότητα και στην επαναφορά της μπάλας το σουτ του Ελλενίδη κατέληξε άουτ. Στο 44' το σουτ του Ματζώρου κατέληξε άουτ και στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Ματσουκατίδης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για αντικανονικό χτύπημα στον Κεσίδη.




Η πρώτη καλή στιγμή της επανάληψης ανήκε στους γηπεδούχους, όταν η κεφαλιά του προωθημένου Μαυρανούδη στο 52' μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαραλαμπίδη κατέληξε άουτ. Στο 67ο λεπτό ο τερματοφύλακας της Μάκρης απέκρουσε τη μπάλα στην κεφαλιά του Φραγκούλη. Πέντε λεπτά μετά, ο Βενετόπουλος έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ στο σουτ του Σκαμπαβήρια. Στο 74' ο Αθανασιάδης έκανε τη σέντρα, ο Πανανής δε μπόρεσε να βρει καλά τη μπάλα με τον Βανδουλάκη να γίνεται τελικός αποδέκτης της μπάλας στέλνοντας με σουτ τη μπάλα άουτ. Στο 79ο λεπτό η ομάδα της Χιλής άνοιξε το σκορ, όταν ο Αποστολίδης έκανε το γέμισμα, με τον Βενετόπουλο να μην εκτιμά σωστά την πορεία της μπάλας, η οποία έσκασε μπροστά του και αφού βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του. Δύο λεπτά αργότερα, μετά από ασίστ του Ματζώρου, ο Ελλενίδης έκανε το πλασέ με τον Βενετόπουλο να διώχνει τη μπάλα με τα πόδια. Στο 87' ο Ελλενίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 0-2 και σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερο συνεχόμενο γκολ του στο πρωτάθλημα. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λιαρούδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Φραγκούλη να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, με το γκολ να ακυρώνεται, καθώς υποδείχθηκε επιθετικό φάουλ του μέσου της Χιλής. Στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων το ψηλοκρεμαστό σουτ του Ελλενίδη πέρασε άουτ.






Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου ο Α.Ο. Μάκρης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Α.Ο. Αρίστεινου, ενώ η Α.Ε.Ν. Χιλής θα φιλοξενήσει τη Νίκη Απαλού.



Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Β. Στρατούδης με βοηθούς τους Αποστολίδη και Τόλιο.

Α.Ο. Μάκρης: Βενετόπουλος, Ματσουκατίδης, Τουπλικιώτης, Ζαχάκης, Μαυρανούδης (83' Σκούμπας), Ανδρεόπουλος, Πανανής, Ντάμαλης (69' Ευαγγέλου), Βανδουλάκης, Αθανασιάδης (88' Καζάκος), Χαραλαμπίδης

Α.Ε.Ν. Χιλής: Αϊνδελής, Λιαρούδης, Αποστολίδης, Ματζώρος, Παυλίδης (19' λ. τρ. Ζαχαρίας), Πασχαλίδης, Ελλενίδης, Φραγκούλης, Σκαμπαβήριας, Κεσίδης (53' Κούκος), Νότης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου