Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Α.Π.Ε. Λαγκαδά 0-2

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετώπισε εντός έδρας την Α.Π.Ε. Λαγκαδά και γνώρισε την ήττα με 0-2 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.


Mετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Αλεξανδρούπολης βρίσκεται στη δέκατη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς, όσους έχει και ο Απόλλων Κρύας Βρύσης. Από την πλευρά του ο σύλλογος του Λαγκαδά έφτασε τους 16 βαθμούς και βρίσκεται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας.


Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα σημειώθηκε στο 16ο λεπτό, όταν ο Συριτούδης μπλόκαρε τη μπάλα στο χλιαρό σουτ του Βεϊδαμενίδη. Στο 25' ο Καλογεράκης έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ στο σουτ του Ερκάν. Στο 38ο λεπτό, μετά από συνδυασμό του Τσέκου με τον Ερκάν, ο Πελτέκης έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και έκανε το σουτ, το οποίο κόντραρε στον Πολίτη και πέρασε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό της αναμέτρησης το σουτ του Ξανθόπουλου κατέληξε άουτ. 


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλαγές, μία για την κάθε ομάδα, καθώς ο Μαμούτ πήρε τη θέση του Πελτέκη και ο Εβρίτης Δημήτρης Παπαναστασίου αντικατέστησε τον Κράββαρη. Τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, το σουτ του Παναγιωτούδη κατέληξε άουτ. Στο 51' ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ στο σουτ του Γωνιάδη, ενώ το ίδιο έπραξε και τέσσερα λεπτά αργότερα στο σουτ του Ερκάν. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Συριτούδης απέκρουσε τη μπάλα στο σουτ του Ξανθόπουλου. Στο 67' το σουτ του Ξανθόπουλου κατέληξε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Βασαϊτη τρία λεπτά μετά. Στο 72ο λεπτό η μπάλα πέρασε άουτ στο σουτ του Μαμούτ. Στο επόμενο λεπτό ο νεοεισελθών Σιμιτσάκης έκανε το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει στον Λαβιδά και να καταλήγει κόρνερ. Στο 74' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Λεμονή. Στο 76ο λεπτό ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στον Λαβιδά γκολ του Ερκάν με κεφαλιά. Στο 81' η Α.Π.Ε. Λαγκαδά διπλασίασε τα τέρματά της, όταν ο Λεμονής έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Παναγιωτούδης έκανε την προβολή, με τη μπάλα να χτυπάει στα σώματα των αμυντικών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Συριτούδη για να διαμορφωθεί το τελικό 0-2.


Την Τετάρτη ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Νέστο Χρυσούπολης στο πλαίσιο της εμβόλιμης 16ης αγωνιστικής, ενώ η Α.Π.Ε. Λαγκαδά θα φιλοξενήσει τον Εορδαϊκό.


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κουμπαράκης του συνδέσμου Θράκης με βοηθούς τους κ. Χατζημωϋσιάδη και Κούλα του συνδέσμου Ξάνθης.


Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Χελιδόνης (74' Αμπραχαμιάν), Πελτέκης (46' Μαμούτ), Τορομανίδης, Ερκάν, Τσέκος (65' Σιμιτσάκης), Γωνιάδης

Α.Π.Ε. Λαγκαδά: Καλογεράκης, Βασαϊτης, Πολίτης, Λαβιδάς, Σακκαλής, Καρασταύρου, Ξανθόπουλος (82' Αθανασίου), Παναγιωτούδης (88' Σαράφογλου), Κράββαρης (46' Παπαναστασίου), Λεμονής, Βεϊδαμενίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου