Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Απόλλων Κρύας Βρύσης-Έβρος Σουφλίου 2-2

Ο Έβρος Σουφλίου αναδείχθηκε ισόπαλος στην Κρύα Βρύση με αντίπαλο τον τοπικό Απόλλωνα με σκορ 2-2 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.


Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Δημήτρη Χατνάκη έφτασε τους έντεκα βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς και ισοβαθμεί στην δέκατη τρίτη θέση της βαθμολογίας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα σημειώθηκε στο 14ο λεπτό, όταν ο Δανιηλίδης επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου η κεφαλιά του Ίβιτς είχε την ίδια κατάληξη. Στο 36' ο Έβρος Σουφλίου έφτασε κοντά στο γκολ με το πλασέ του Χιζανασβίλι, το οποίο πέρασε λίγο άουτ. 

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Σουφλίου κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σουτ του Λίτσιου. Στο 62' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πλασέ του Πετρίδη και δέκα λεπτά αργότερα προηγήθηκαν στο σκορ με σουτ του Ίβιτς. Στο 84ο λεπτό ο Έβρος Σουφλίου έφτασε στην ισοφάριση με σουτ του Ζυγκερίδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αγγελούλης του συνδέσμου Λάρισας με βοηθούς τους κ. Νίκζα και Μάνο.

Την Τετάρτη ο Έβρος Σουφλίου έχει ρεπό για την εμβόλιμη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, και θα αντιμετωπίσει την Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου στο πλαίσιο του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου. Από την πλευρά του, ο Απόλλων Κρύας Βρύσης θα παίξει εκτός έδρας με την Κοζάνη.

Απόλλων Κρύας Βρύσης: Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Γ., Κίτσας (64' Γκελοσάνι), Μπρέγου (77' Σιδηρόπουλος), Βοτάρης, Σέρα, Παπαδόπουλος Σ. (54' Παρράς), Δανιηλίδης, Καρυπίδης, Πετρίδης, Ίβιτς

Έβρος Σουφλίου: Θυμιανίδης, Αλεξίου, Μπάμνιος, Λουϊζίδης Χ., Λίτσιος, Δραγανίδης, Αβογιάν, Μερτίκας (90' Λουϊζίδης Θ.), Λίτσκας, Χιζανασβίλι (75ο Αντωνιάδης), Ζυγκερίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου