Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Γ.Ε.Α.-Ε.Α. Λάρισας 3-0

H Γ.Ε.Α. επικράτησε εντός έδρας με 3-0 της Ε.Α. Λάρισας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Α2 Ανδρών.




Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στα Ιωάννινα και ανέβηκε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, εκμεταλλευόμενη την ήττα της Α.Ε. Κομοτηνής από την πρωτοπόρο Νίκη Αιγινίου.


Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης αγωνίστηκε με διαγώνιο τον Ανδρεάδη, κεντρικούς τους Στοϊλούδη και Μπουφίδη, ακραίους τους Κεσκίνη και Αρχοντούδη, πασαδόρο τον Δαλδαβερένη και λίμπερο τον Κώττα.


Η Γ.Ε.Α. με αποτελεσματικότητα στην επίθεση από τους Αρχοντούδη, Ανδρεάδη και Κεσκίνη και καλή λειτουργία του μπλοκ με τους Στοϊλούδη και Μπουφίδη κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο σετ με 25-21.

Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι κατάφεραν από νωρίς να πάρουν ένα σημαντικό προβάδισμα στο σκορ, το οποίο διεύρυναν σταδιακά φτάνοντας στην κατάκτηση του σετ με 25-21.

Στο τρίτο σετ επαναλήφθηκε το σκηνικό των δύο προηγούμενων σετ με τη ΓΕΑ να έχει ένα σταθερό προβάδισμα 4-5 πόντων. Η ομάδα της Λάρισας κατάφερε να αντιδράσει και να μειώσει προσωρινά σε 18-16, γεγονός που ανάγκασε τον προπονητή της Γ.Ε.Α. να καλέσει τάιμ άουτ. Μετά την επιστροφή των δύο ομάδων στο παρκέ, οι γηπεδούχοι διατήρησαν τη ψυχραιμία και την αυτοσυγκέντρωσή τους και με ένα επιμέρους σκορ 7-2 έφτασαν στην κατάκτηση και του τρίτου σετ με 25-18 και της νίκης με 3-0 σετ.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ. Ιωαννίδης και Παπαχρήστου.

Tην επόμενη αγωνιστική η Γ.Ε.Α. αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Νέστορα, ενώ η Ε.Α. Λάρισας υποδέχεται τον Α.Ο. Σερρών.

Τα σετ: 25-21, 25-21, 25-18

Γ.Ε.Α.: Αρχοντούδης, Κεσκίνης, Δαλδαβερένης, Ανδρεάδης, Στοϊλούδης, Μπουφίδης/(λ) Κώττας

Ε.Α. Λάρισας: Μαντάρας, Μωϋσιάδης, Μαγκούτης, Ναλετάκης, Ματούλας, Περουλάκης (λ) Γαλάνης/(λ) Σωτηρίου, Δεληγιάννης, Μυλωνάς

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου