Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Μετάλλια για τους σκοπευτές του Εθνικού σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα

Με πλούσια συγκομιδή μεταλλίων επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη η ομάδα πέντε σκοπευτών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που συμμετείχε το Σαββατοκύριακο σε δύο αγώνες πρακτικής σκοποβολής IPSC με λειόκανο τυφέκιο και συγκεκριμένα το Σάββατο στα Ιωάννινα σε αγώνα L-III και την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη σε αγώνα L-I.


Ειδικότερα ο Απόστολος Μπεχτσούδης κατέκτησε την πρώτη θέση στην ΟPEN Senior και τη δεύτερη στην ΟΡΕΝ κύρια κατηγορία στα Ιωάννινα, ενώ αναδείχθηκε πρώτος στην ΟPEN Senior και δεύτερος στην ΟPEN κύρια κατηγορία στη Θεσσαλονίκη.


Ο Αθανάσος Σισμάνης κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη MODIFIED κύρια κατηγορία στα Ιωάννινα και την πρώτη θέση στη MODIFIED κύρια κατηγορία στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βασίλειος Βασιλειάδης αναδείχθηκε δεύτερος στη Modified κύρια κατηγορία στη Θεσσαλονίκη και ο Θεόδωρος Γαβριηλίδης τρίτος στη STANDARD MANUAL κύρια κατηγορία στη Θεσσαλονίκη. 

Ο νεοεμφανιζόμενος Βασίλειος Φραντζέσκος τερμάτισε στην πέμπτη θέση στην κατηγορία STANDARD. Το σκοπευτικό τμήμα της ομάδας της Αλεξανδρούπολης εκπροσωπήθηκε επίσης από το Δημήτριο Βλάχο, ο οποίος έπαιξε ως κριτής στους αγώνες L-III IPSC λειόκανου και πιστολιού, που πραγματοποιήθηκαν στα Ιωάννινα.




Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου