Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Στο Σουφλί ο αγώνας Κυπέλλου της Ένωσης Μεταξάδων/Παλιουρίου με τον Έβρο Σουφλίου

Στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου <<Δημήτρης Μπακιρτζής>> ορίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη στις 14:45 το μεσημέρι ο αγώνας της Ένωσης Μεταξάδων/Παλιουρίου με τον Έβρο Σουφλίου, με τον οποίο θα ανοίξει η αυλαία της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.



Η ομάδα του Χρυσοβαλάντη Γαβριηλάκη απέκλεισε στην προηγούμενη φάση του θεσμού τη Θύελλα Κυπρίνου, ενώ ο Έβρος Σουφλίου προκρίθηκε κερδίζοντας την ΠΑΕ Πενταλόφου με 1-2 στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς η ομάδα του Σουφλίου έχει ρεπό στο πρόγραμμα της εμβόλιμης 16ης αγωνιστικής, η οποία θα διεξαχθεί αύριο, και το Σαββατοκύριακο, που είναι προγραμματισμένοι οι υπόλοιποι αγώνες του Κυπέλλου, ο Έβρος Σουφλίου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή εκτός έδρας τον Άρη, στην αυλαία του πρώτου γύρου της Γ' Εθνικής.

Το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι υπόλοιποι αγώνες της τέταρτης φάσης του θεσμού και συγκεκριμένα οι αναμετρήσεις της Α.Ε. Διδυμοτείχου με τον Ορέστη Ορεστιάδας και της ΠΑΕ Ριζίων με τον Άρδα Καστανεών για το βόρειο όμιλο και οι αγώνες της ΠΑΕ Νίψας με τον Ατρόμητο Άβαντα, της Θράκης Φερών με τον Α.Ο. Μαϊστρου και της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου με τον Ιπποκράτη.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου