Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας αντιμετωπίζει στις 17:00 το απόγευμα τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena στο πλαίσιο της εμβόλιμης όγδοης αγωνιστικής της Volleyleague. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ. Παπαδογούλας και Αβραμίδης.



Η ομάδα της Ορεστιάδας προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και ο Πλάμεν Κριστόφ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για το σημερινό παιχνίδι.
 

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα (με Κηφισιά εντός και Φοίνικα Σύρου εκτός) και Τσάμπιονς Λιγκ (με Νόλικο Μαασέικ εκτός) και προχώρησε στην αντικατάσταση του Νικολάι Ζελιάσκοφ με τον Γιάννη Καλμαζίδη, ο οποίος την περσινή σεζόν οδήγησε το <<Δικέφαλο του Βορρά>> στην κατάκτηση του νταμπλ. Από τη σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Χιμένες.

O κεντρικός της Ορεστιάδας, Μπλάζο Μίλιτς δήλωσε για τον σημερινό αγώνα: <<Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που είναι πολύ δυνατή ομάδα. Δεν έχουμε άγχος γι' αυτό τον αγώνα. Θα παίξουμε ελεύθερα και θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με τον πρωταθλητή. Κάθε αλλαγή προπονητή βοηθάει ψυχολογικά όλες τις ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλες δυνατότητες. Εμείς θα παίξουμε χωρίς άγχος για καλή εμφάνιση κι αν μας βγει ο αγώνας θα μπορέσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα>>.

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης ανέφερε: <<Περισσότερο έχουμε να δούμε τη δική μας ομάδα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να ζήσω αυτή την ομάδα και να βρούμε την ταυτότητά μας. Από κει και πέρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την απουσία του Χιμένες που είναι τιμωρημένος και σίγουρα αυτό είναι ένα πλήγμα. Με την Ορεστιάδα θεωρητικά δεν έχουμε την ίδια δυναμική aλλά το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει μια μεγάλη ανάκαμψη. Για εμάς προέχει να δούμε το δικό μας παιχνίδι και να μπούμε μέσα με αυτοπεποίθηση>>.

Από το 1998, που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων μέχρι και το 2007, οπότε και η Ορεστιάδα υποβιβάστηκε στην Α2, οι δύο ομάδες έδωσαν συνολικά 27 αγώνες, με τον ΠΑΟΚ να προηγείται στις νίκες με 14-13. Ο ΠΑΟΚ με τις δύο νίκες στο περσινό πρωτάθλημα έχει σερί νικών 7-0. Η Ορεστιάδα νίκησε για τελευταία φορά τον ΠΑΟΚ το 2004.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου