Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Αλληλεγγύης στην Αλεξανδρούπολη

Ένα διαφορετικό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (10:00-12:00) στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στα γηπεδάκια του αθλητικού κέντρου <<Κώστας Χριστοφορίδης>>, στο γήπεδο του Απαλού και στα i-Soccer (4ο χιλιόμετρο Αλεξανδρούπολης-Παλαγίας), υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Προπονητών Έβρου, υπέρ των ιερών σκοπών της Κίνησης Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης και του Πολυκοινωνικού Κέντρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης.


Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Συνδέσμου Προπονητών Έβρου οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές επτά ακαδημιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου Θράκης, οι γονείς και όλοι οι ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας, θα στείλουν το δικό τους ύψιστο κοινωνικό μήνυμα.

Σύνθημα είναι το ''Κανείς ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ μας να μην πεινάσει'', ''Όλοι μαζί μπορούμε''. Οι διοργανωτές του τουρνουά καλούν τους συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους από μία μικρή τσάντα, μ' ένα ή περισσότερα τρόφιμα διαρκείας.

Παράλληλα, με τους εμπλεκόμενους σ' αυτή την αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα, καλούνται να συνδράμουν κάτοικοι και φορείς της περιοχής. Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 6934640635.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου